Γκουαρντιόλα σε Ρεάλ Μαδρίτης: «Επικοινωνήστε με τη Σίτι για τον Χάαλαντ και ρωτήστε…»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, απάντησε στις φήμες που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Γκουαρντιόλα σε Ρεάλ Μαδρίτης: «Επικοινωνήστε με τη Σίτι για τον Χάαλαντ και ρωτήστε…»

Στο ποδοσφαιρικό μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, τονίζοντας ότι πρόθεση των πρωταθλητών Κόσμου είναι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Νορβηγό επιθετικό. Όταν ρωτήθηκε μάλιστα για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την απόκτηση του διεθνούς άσου, εκ των οποίων και της Ρεάλ Μαδρίτης, τους παρέπεμψε στη διοίκηση των «πολιτών».

«Τι νομίζετε; Ότι δεν θέλουμε ο Έρλινγκ να μείνει εδώ για μια δεκαετία; Θέλουμε να μείνει για πολύ καιρό», είπε αρχικά ο Καταλανός για τον παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2027, ενώ στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Δεν ασχολούμαι με τις προτάσεις για τον παίκτη. Αυτό έχει να κάνει πάντα με την επιθυμία του παίκτη και του συλλόγου. Μένεις ή θέλεις να φύγεις; Έφτασε την περασμένη σεζόν και ο αντίκτυπός του ήταν απίστευτος και αυτή τη σεζόν. Τι θα συμβεί στο μέλλον δεν ξέρω, ειλικρινά, αλλά είμαστε χαρούμενοι που το έχουμε.

Ελπίζω να είναι χαρούμενος που βρίσκεται μαζί μας. Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι λέει ο κόσμος. Αυτό θα συμβεί όταν ο Έρλινγκ αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του ή όχι. Όταν ο σύλλογος αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιο ή όχι. Ή όταν έχουμε πιθανές προτάσεις για αυτόν ή όχι. Αν θέλετε τον Έρλινγκ είναι εύκολο: επικοινωνήστε με τη Μάντσεστερ Σίτι και ρωτήστε».