Και επίσημα στην Άουγκσμπουργκ ο Μπιέλ

Η Άουγκσμπουργκ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Και επίσημα στην Άουγκσμπουργκ ο Μπιέλ

Βρέθηκε η… φόρμουλα και ο Πεπ Μπιέλ αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άουγκσμπουργκ με τη μορφή του δανεισμού από τους Πειραιώτες. Οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν να μπει και οψιόν αγοράς ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ, τον οποίο ο Ολυμπιακός τον είχε πάρει από την Κοπεγχάγη τον Σεπτέμβριο του 2022. Νωρίτερα ο Ισπανός είχε αποχαιρετίσει την ομάδα του Πειραιά με μήνυμα του στα social media.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Άουγκσμπουργκ ο Πεπ Μπιέλ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι συζητήσεις με τους υπεύθυνους της ομάδας είχαν αποτέλεσμα. Η Άουγκσμπουργκ είναι ένας φιλόδοξος και οικογενειακός σύλλογος και θα ήθελα να πετύχω σε αυτόν χτίζοντας πάνω στην πετυχημένη περίοδο που είχα στην Κοπεγχάγη. Βοηθάει πολύ το γεγονός ότι συναντάω έναν προπονητή που ξέρει πολύ καλά πώς να χρησιμοποιεί τους ποδοσφαιριστές και να παίρνει το καλύτερο από αυτούς», είπε ο Μπιέλ.

Ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, ο Μαρίνκο Γιούρεντιτς είπε: «Στο πλαίσιο της βελτίωσης της ομάδας θέλαμε να δώσουμε περισσότερη ποιότητα στην επίθεση μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τον Πεπ Μπιέλ καταφέραμε να φέρουμε έναν κατάλληλο ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Ο Μπιέλ θα πρέπει να δώσει στην ομάδα μας ένα επιπλέον στοιχείο στην επίθεση ειδικά με τις τεχνικές του ικανότητες και τα προσόντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παράγοντας της γερμανικής ομάδας.