Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μπιέλ

Ο Πεπ Μπιέλ αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό εκφράζοντας τον σεβασμό του στην ομάδα του Πειραιά, ενώ δεν έκλεισε την πόρτα των  «ερυθρόλευκων».

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μπιέλ

Τον Σεπτέμβριο του 2022 ο Ολυμπιακός προχώρησε στην αγορά του Πεπ Μπιέλ από την Κοπεγχάγη και μάλιστα οι πληροφορίες από τη Δανία ανέφεραν ότι ξόδεψε 6 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε με τον Ολυμπιακό 59 συμμετοχές πετυχαίνοντας 12 γκολ και έχοντας 8 ασίστ. Δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα, αλλά και στον ίδιο μένει το παράπονο ότι στην ουσία ποτέ δεν έπαιξε στη φυσική του θέση.

Ο Πεπ Μπιέλ αποχωρεί από την ομάδα του Πειραιά προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Άουγκσμπουργκ με τη μορφή του δανεισμού, ενώ η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής με μήνυμα του στα social media αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό χωρίς ωστόσο να κλείνει την πόρτα και εξέφρασε τον σεβασμό του στην ομάδα του Πειραιά.

«Προς το παρόν οι δρόμοι μας χωρίζουν. Ο χρόνος θα δείξει αν θα ξανασυναντηθούμε. Δεν πέρασε πολύς καιρός, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου μέρος αυτής της οικογένειας. Σε αγαπώ και σε σέβομαι για πάντα Ολυμπιακάρα!», ανέφερε ο Πεπ Μπιέλ.