Ντε Τζέρμπι: «Ακόμα δε το πιστεύω ότι είμαι στην Premier League»

Δηλώσεις στο ιταλικό κανάλι "Cronache di Spogliatoio" παραχώρησε ο τεχνικός της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Ντε Τζέρμπι: «Ακόμα δε το πιστεύω ότι είμαι στην Premier League»

Στο ιταλικό κανάλι στο YouTube "Cronache di Spogliatoio" μίλησε ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι που αναφέρθηκε στην πορεία του μέχρι στιγμής στην προπονητική από την 3η κατηγορία της Ιταλία μέχρι την Premier League.

Ο Ιταλός τεχνικός παραδέχτηκε ότι ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσεις ότι προπονεί ομάδα σε αυτό το επίπεδο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στο ξεκίνημα ούτε η μάνα μου δε θα μου εμπιστευόταν ομάδα».

Παράλληλα μίλησε για τους προπονητές που ξεχωρίζει, μεταξύ αυτών τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Άγγελο Ποστέκολου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για προπονητές που θαυμάζει: «Είναι δύσκολο για μένα να δω τον εαυτό μου ως πρότυπο για άλλους προπονητές, πάντα παρακολουθώ τους προπονητές που μου αρέσουν, όπως ο Ποστέκογλου, ο Γκουαρδιόλα, ο Σάρι, ο Μότα ή ο Ιταλιάνο»

Για την πορεία του στην προπονητική: «Εξακολουθώ να μην πιστεύω ακόμη ότι είμαι προπονητής Premier League αν και έχω 70 ματς στους πάγκους. Άρχισα από την τέταρτη κατηγορία της Ιταλίας, δεν άρχισα ως βοηθός κάποιου προπονητή ή ως μέλος κάποιου προπονητικού επιτελείου.

Ούτε η μητέρα μου δεν θα μου έδινε ομάδα για να καθοδηγήσω στο ξεκίνημα της προπονητικής καριέρας μου. Έχω κάνει τόσες πολλές προπονήσεις ώστε κάθε τρεις και λίγο σκέφτομαι "σκ@@ά", είμαι στην Premier League, είμαι στο Europa League»