«Πεντάρα» για τον Βούκοβιτς

Ο Σέρβος στόπερ ήταν βασικός στη βαριά ήττα της Ελλάς Βερόνα από την Αταλάντα. Τι γίνεται σε περίπτωση υποβιβασμού της στη Serie B.

«Πεντάρα» για τον Βούκοβιτς

Έδωσε… μάχη ο Ολυμπιακός για να τον εντάξει στο ρόστερ του, αλλά εκείνος δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να δικαιώσει τις προσδοκίες και να κερδίσε φανέλα βασικού στην ομάδα του Πειραιά. Ο Γιάγκος Βούκοβιτς περί ου ο λόγος έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Ελλάς Βερόνα και έχει κάνει ήδη επτά συμμετοχές στο Καμπιονάτο, ενώ μετράει ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο Σέρβος στόπερ ήταν βασικός και στο ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την Αταλάντα. Η ομάδα του, ωστόσο, γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 0-5 και συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο «Βούκο» έπαιξε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, όμως δεν μπόρεσε να αποτρέψει το διασυρμό της Ελλάς Βερόνα που απέχει τρεις βαθμούς για να περάσει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ιταλική ομάδα έχει οψιόν αφοράς, την οποία αν θέλει ενεργοποιεί και παίρνει τον παίκτη από τον Ολυμπιακό. Η Ελλάς Βερόνα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και φαίνεται πως δύσκολα θα την γλιτώσει. Εάν υποβιβαστεί ο Γιάγκος Βούκοβιτς επιστρέφει στον Πειραιά. Αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι και το πιθανότερο σενάριο έτσι όπως εξελίσσεται η… μάχη της παραμονής.