Φαν Ντάικ: Ύμνοι για Τζο Γκόμεζ

Το εγκώμιο του Τζο Γκόμεζ έπλεξε ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Φαν Ντάικ: Ύμνοι για Τζο Γκόμεζ

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι ευχαριστημένος που βλέπει τον Τζο Γκόμεζ να λάμπει για την Λίβερπουλ αυτή την σεζόν και να λαμβάνει τα εύσημα που του αξίζουν.

Ο Γκόμεζ έχει διαπρέψει σε διάφορους ρόλους για τους «κόκκινους» μέχρι στιγμής την περίοδο 2023-24, με τον Γιούργκεν Κλοπ να χαιρετίζει την προσφορά του αμέσως μετά την πρόκριση στον τελικό του Carabao Cup στα μέσα της εβδομάδας.

Και ενώ οι εμφανίσεις του Άγγλου αμυντικού δεν αποτέλεσαν έκπληξη για τον Φαν Ντάικ, ο αρχηγός των «κόκκινων» είναι πολύ περήφανος που βλέπει τον εκτεταμένο έπαινο που τυλίγει τον Γκόμεζ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είδα ότι ο προπονητής είπε ότι αυτό που κάναμε τους τελευταίους δύο μήνες δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τον Τζο και θα συμφωνήσω με αυτό.

Σε όποια θέση κι αν παίζει και ό,τι κι αν του ζητηθεί να κάνει, η προσέγγιση του Τζόι δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, οπότε είναι ωραίο -και κυρίως, απολύτως άξιο- που λαμβάνει κάποια αναγνώριση.

Δεν έχω κρύψει ότι ο Τζόι είναι κάποιος που πάντα απολαμβάνω να παίζω δίπλα του. Δεν είναι ο μόνος φυσικά, αλλά μερικές φορές νιώθω ότι δεν παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι από τη σκοπιά ενός αρχηγού και ενός κεντρικού αμυντικού, είναι πραγματικά χρήσιμο να έχεις κάποιον που μπορεί να παίξει σε κάθε θέση της τετράδας σε απίστευτα υψηλό επίπεδο.

Ο Τζόι πάντα εκτιμούνταν μέσα στα αποδυτήρια και, όπως έχω πει, είμαι προσωπικά ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του. Το να τον βλέπω να αποδίδει με τον τρόπο που αποδίδει με κάνει πραγματικά χαρούμενο, αλλά, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι μια τεράστια βοήθεια για την ομάδα.

Ελπίζω ότι το είδος της αναγνώρισης που λαμβάνει αυτή τη στιγμή θα γίνει φυσιολογικό, επειδή θα σημαίνει ότι και άλλοι τον βλέπουν με τον ίδιο τρόπο που τον βλέπουμε κι εμείς».