Γκόμεζ: «Ο Κλοπ θα δώσει λεφτά στην γυναίκα μου όταν βάλω το πρώτο μου γκολ»

Θέλει να... κινητοποιήσει τον Τζο Γκόμεζ να πετύχει το πρώτο του γκολ με την Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ.

Γκόμεζ: «Ο Κλοπ θα δώσει λεφτά στην γυναίκα μου όταν βάλω το πρώτο μου γκολ»

Ο Τζο Γκόμεζ ελπίζει ότι η μακροχρόνια αναμονή του να ανοίξει επιτέλους τον λογαριασμό του με την Λίβερπουλ θα τελειώσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Άγγλος αμυντικός δεν έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στις οκτώμισι σεζόν του στους «κόκκινους» από τότε που ήρθε από την Τσάρλτον το 2015.

Όμως οι υποστηρικτές, οι συμπαίκτες και ο Γιούργκεν Κλοπ ανυπομονούν πλέον να δουν το όνομα του Γκόμεζ στον πίνακα των σκόρερ το 2023-24, έχοντας ήδη πλησιάσει αρκετές φορές.

Μιλώντας γι' αυτό ο Γκόμεζ δήλωσε: «Ξεκινάει από εμένα, έτσι δεν είναι; Πρέπει να πιστέψω.

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πράγμα είναι ότι με τον Πίτ [Κράβιετς] δεν είμαι ποτέ πραγματικά έτοιμος για κόρνερ, οπότε προφανώς αυτό παίζει ρόλο. Θα είχα ίσως λίγο περισσότερες πιθανότητες.

Αλλά είναι περίεργο γιατί σε οκτώ χρόνια δεν ήταν ποτέ τόσο εμφανές και τώρα ξαφνικά...

Ακόμα και ο προπονητής μου έδωσε κάτι, είπε ότι θα δώσει στη γυναίκα μου κάποια χρήματα αν σκοράρω - αξίζει να το δοκιμάσεις!»

Στην ερώτηση αν έχει σκεφτεί πώς θα αντιδράσει όταν σπάσει την… κατάρα του, ο διεθνής αμυντικός απαντά: «Λίγο. Δεν ξέρω πραγματικά.

Είναι σχεδόν κωμικό τώρα, σχεδόν πρέπει να το παίξω λίγο. Δεν ξέρω πώς θα μπορέσω να ανταποκριθώ στον στόχο! Ακόμα και τα παιδιά μου δίνουν λίγο κόλλημα.

Στη σχολική ομάδα, δεν μπορούσες να με σταματήσεις. Ήμουν κυριολεκτικά μπροστά και μετά σε έσπρωχναν πίσω. Αλλά αυτό ήταν ένα είδος διεξόδου - χωρίς πίεση, απλά παίζοντας για το σχολείο. Έκανα μερικά χατ-τρικ στη σχολική ομάδα, αυτό είναι σίγουρο, αλλά μετά από αυτό...

Σκοράρω στην προπόνηση, κάνω κάποια σουτ στην προπόνηση, αλλά απλά δεν έχει έρθει ακόμα».