Μίλαν: Στο στόχαστρο ο Ανταραμπιόγιο

Ο αμυντικός της Φούλαμ, Τόσιν Ανταραμπιόγιο, είναι το τελευταίο όνομα που συνδέεται με την Μίλαν, καθώς η αναζήτηση ενός νέου κεντρικού αμυντικού τραβάει στο τελευταίο μέρος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα.

Μίλαν: Στο στόχαστρο ο Ανταραμπιόγιο

Ο Τόσιν Ανταραμπιόγιο έχει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο με την Φούλαμ και ως εκ τούτου είναι επιρρεπής σε μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Η ομάδα της Premier League δεν θα ήθελε να αφήσει έναν βασικό παίκτη να φύγει από τον σύλλογο κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αλλά δεδομένης της κατάστασης του συμβολαίου, δεν θα έχει μεγάλη δύναμη πάνω στον αμυντικό.

Όπως και ο Φικάγιο Τομόρι, ο Ανταραμπιόγιο είναι Άγγλος αμυντικός με νιγηριανή καταγωγή. Πέρασε από την ακαδημία της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά τελικά πουλήθηκε.

Υπάρχει η πιθανότητα να δοθεί δανεικός ο αμυντικός για το υπόλοιπο της σεζόν και στη συνέχεια να υπογράψει με ελεύθερη μεταγραφή, αν εντυπωσιάσει.

Υπάρχουν όμως πολλά άλλα ονόματα για τα οποία θα μπορούσε να κινηθεί η Μίλαν, όπως ο Κλεμάν Λενγκλέ, ο Λιλιάν Μπρασιέ και ο Γιάκουμπ Κίβιορ. Μένει να δούμε για ποιον παίκτη τελικά θα κινηθεί η Μίλαν στο κλείσιμο της περιόδου.