Νότιγχαμ Φόρεστ: Θέλει δανεικό τον Ρέινα της Ντόρτμουντ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον δανεισμό του Τζίο Ρέινα.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Θέλει δανεικό τον Ρέινα της Ντόρτμουντ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την απόκτηση του διεθνούς παίκτη των ΗΠΑ, Τζίο Ρέινα, ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Φόρεστ στοχεύει να συμπεριλάβει οψιόν αγοράς και πιέζει πολύ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Η συμφωνία δεν είναι μακριά, αλλά υπάρχουν ακόμα στοιχεία που πρέπει να διευθετηθούν.

Το συμβόλαιο του Ρέινα με την Ντόρτμουντ λήγει τον Ιούνιο του 2025 και ο νεαρός επιθετικός υπέγραψε με τον ατζέντη Χόρχε Μέντες τον Δεκέμβριο, λίγο πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος.

Ο Ρέινα έχει ξεκινήσει μόλις δύο φορές στην ενδεκάδα της γερμανικής ομάδας την φετινή σεζόν, ενώ έχει κάνει άλλες 11 συμμετοχές ως αλλαγή.

Ο 21χρονος έχασε τον πρώτο μήνα της σεζόν λόγω τραυματισμού και έχει αγωνιστεί μόλις 13 φορές σε όλες τις διοργανώσεις από την επιστροφή του τον Σεπτέμβριο.

Ο Ρέινα επέστρεψε στην ομάδα των ΗΠΑ κατά την διάρκεια της διεθνούς διακοπής του Οκτωβρίου μετά το σερί των τραυματισμών του και τη διαφωνία του με τον προπονητή Γκρεγκ Μπεραλτέ. Οι ΗΠΑ έχουν δύο μεγάλες διοργανώσεις στον ορίζοντα τα επόμενα τρία χρόνια, με το Copa America 2024 να διεξάγεται αυτό το καλοκαίρι πριν οι ΗΠΑ συνδιοργανώσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026.

Ο Ρέινα μετακόμισε στην ακαδημία της Ντόρτμουντ από τη Νέα Υόρκη το 2019 και μπήκε στην πρώτη ομάδα την επόμενη χρονιά. Ήταν μέλος της ομάδας της Ντόρτμουντ που κατέκτησε το DFB-Pokal 2020-21.