Λίντερς: «Σε 3-4 εβδομάδες επιστρέφει ο Σαλάχ, αν όλα κυλήσουν ομαλά»

Ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, Πεπ Λίντερς, μίλησε για τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ και την επιστροφή του Αιγύπτιου φορ στην αγωνιστική δράση.

Λίντερς: «Σε 3-4 εβδομάδες επιστρέφει ο Σαλάχ, αν όλα κυλήσουν ομαλά»

Μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου έναν μήνα θα χρειαστεί να μείνει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος επέστρεψε στην Αγγλία μετά τον τραυματισμό του με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο βοηθός του προπονητή Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, Πεπ Λίντερς, μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του διεθνούς άσου, λέγοντας:

«Δεν πρέπει να αμφιβάλει ούτε ένας για την αφοσίωση του Σαλάχ. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ έναν παίκτη που είναι περισσότερο αφοσιωμένος στη δουλειά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή από εκείνον. Ξέρω πως η χώρα αισθάνεται συντετριμμένη που τον έχασε και εμείς νιώσαμε συντετριμμένοι όταν ακούσαμε πως τραυματίστηκε.

Ο μοναδικός λόγος που το ιατρικό επιτελείο μας και το ιατρικό τιμ της Αιγύπτου αποφάσισαν να γυρίσει στην Αγγλία είναι για να του δώσουμε τις περισσότερες δυνατές πιθανότητες να είναι διαθέσιμος για τον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αν φτάσει εκεί η Αίγυπτος.

Η πρώτη ενημέρωση ήταν πως θα έμενε εκτός δράσης μόνο μία εβδομάδα, όμως η μαγνητική έδειξε μεγαλύτερο πρόβλημα και αναμένουμε να επιστρέψει στη δράση σε 3-4 εβδομάδες αν όλα κυλήσουν ομαλά.

Αυτό που με ευχαριστεί είναι πως συνεργάστηκαν τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων. Πήραμε μαζί αυτή την απόφαση για την επιστροφή του, είναι ένα παράδειγμα για το πως οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι και οι εθνικές ομάδες πρέπει να συνεργάζονται, βάζοντας τον παίκτη στο επίκεντρο.

Όλοι μαζί πήραμε την απόφαση με γνώμονα το καλύτερο για τον Σαλάχ, ο οποίος θα έχει ένα σταθερό περιβάλλον και ανθρώπους δίπλα του που τους γνωρίζει και που θα δουλέψει μαζί τους για την αποθεραπεία του».