Τούχελ: «Δεν μοιάζαμε με ομάδα που ήθελε να κατακτήσει τον τίτλο»

Ο Τόμας Τούχελ έμεινε απορημένος με τους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου μετά την ήττα από την Βέρντερ Βρέμης.

Τούχελ: «Δεν μοιάζαμε με ομάδα που ήθελε να κατακτήσει τον τίτλο»

Ο Τόμας Τούχελ δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφεραν να επαναλάβουν τις εμφανίσεις που έδειξαν στην προπόνηση, καθώς υπέστησαν εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Βέρντερ Βρέμης.

Η Μπάγερν είχε οργανώσει την περασμένη εβδομάδα προπονητικό καμπ στο Φάρο της Πορτογαλίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά ο Τούχελ υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν είχε κίνητρο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Κυριακής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Για τα πρώτα 70 λεπτά, δεν μοιάζαμε με ομάδα που ήθελε να κερδίσει και να παίξει για τον τίτλο.

Η νίκη ήταν πολύ άξια για τη Βέρντερ. Δεχτήκαμε πάρα πολλές αντεπιθέσεις, χάσαμε πάρα πολλές μονομαχίες, χάσαμε τη δομή μας.

Δεν υπήρχε πολύ θετική ενέργεια σήμερα. Ήμασταν απρόσεκτοι και στατικοί. Δεν είναι αρκετό. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί τόσοι πολλοί παίκτες έμειναν κάτω από τα επίπεδα που έδειξαν στην προπόνηση».

Το αποτέλεσμα σηματοδότησε τον πρώτο θρίαμβο της Βέρντερ στο Μόναχο από το 2008 και τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Τούχελ φέτος.

Η Μπάγερν είναι δεύτερη στην Μπουντεσλίγκα με 41 βαθμούς, αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Λεβερκούζεν, η οποία προηγείται με 48 βαθμούς.