Αλμερία για τη διαιτησία του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Μας έκλεψαν»

Οι άνθρωποι της Αλμερία είχαν φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αλμερία για τη διαιτησία του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Μας έκλεψαν»

H Aλμερία προηγήθηκε με 2-0 της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο γνώρισε στο τέλος την ήττα με 3-2. Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τους φιλοξενούμενους να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Ο Πουμπίγ δήλωσε μετά τον αγώνα: «Φεύγουμε με την αίσθηση ότι μας έχουν κλέψει το παιχνίδι, είναι ξεκάθαρο. Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα περισσότερο από εξωτερική παρέμβαση για να μπουν στο παιχνίδι. Δεν υπάρχει τρόπος να το καταλάβεις. Η σημερινή μέρα ξεπερνά κάθε όριο. Οι βοηθοί μας απείλησαν και πάνω από αυτό, μάλλον πιστεύουν ότι τα πήγαν καλά. Πονάει πολύ, αλλά η La Liga απέχει έτη φωτός από την Premier League».

Από τη μεριά του ο Γκονζάλες που πέτυχε το δεύτερο γκολ της Αλμερία σχολίασε: «Βλέπετε ότι η άλλη ομάδα μπορεί να πει οτιδήποτε στον διαιτητή ένα μέτρο μακριά του και εμείς δεν μπορούμε. Υπάρχουν πολλές διαφορές. Καταλαβαίνω ότι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και εμείς είμαστε η Αλμερία. Το δεύτερο γκολ είναι χέρι και δεν υπάρχει πέναλτι επειδή μού έχει γίνει φάουλ πριν. Προωθούμε και ένα τράβηγμα με εμποδίζει να σηκωθώ. Αν αυτή η επαφή δεν είναι φάουλ, δεν θα έπρεπε να είναι ούτε η επόμενη από τον Μπέλινγχαμ, για τον οποίο απέρρψαν το γκολ μας για το 3-1».