Τότεναμ: Κοντά στην Μπρέντφορντ ο Ρεγκιλόν

Η Μπρέντφορντ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Τότεναμ για τον δανεισμό του Σέρχιο Ρεγκιλόν.

Τότεναμ: Κοντά στην Μπρέντφορντ ο Ρεγκιλόν

Η Μπρέντφορντ είναι κοντά σε συμφωνία με την Τότεναμ για την παραχώρηση του Σέρχιο Ρεγκιλόν ως δανεικού για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο αμυντικός πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν ο σύλλογος επιλέξει να ενεργοποιήσει ρήτρα διακοπής στην προσωρινή συμφωνία νωρίτερα αυτό το μήνα.

Πλέον πρόκειται να μετακομίσει στο Gtech Community Stadium μέχρι το καλοκαίρι.

Ο 27χρονος εντάχθηκε στη Γιουνάιτεντ τον Σεπτέμβριο μετά τους τραυματισμούς του πρώτου αριστερού μπακ Λουκ Σο και του τακτικού μπακ-χαφ Ταϊρέλ Μαλάσια και πραγματοποίησε 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο, με τον Σο να επιστρέφει στη φυσική κατάσταση και τον Μαλάσια να πλησιάζει επίσης στην επιστροφή του - σε συνδυασμό με τα λιγότερα παιχνίδια που έρχονταν στο δεύτερο μισό της σεζόν μετά τους αποκλεισμούς της ομάδας από το Champions League και το Carabao Cup - αποφασίστηκε η επιστροφή του στα «σπιρούνια».

Ο Ρεγκιλόν έχει παίξει μόνο με την Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι, σύμφωνα με τους κανόνες της FIFA, μπορεί να αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο.

Η Μπρέντφορντ δεν έχει στη διάθεσή της τον αριστερό μπακ Ρίκο Χένρι, που ήταν βασικός στην περσινή σεζόν, από τότε που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου (ACL) τον Σεπτέμβριο. Ο Άαρον Χίκι, ο οποίος αντικαθιστούσε τον Χένρι, είναι εκτός με τραυματισμό στους προσαγωγούς από τον Νοέμβριο.