Αλ Κελαϊφί: «Η Παρί είναι η ιδανική ομάδα για τον Κιλιάν Εμπαπέ»

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει ο Κιλιάν Εμπαπέ, περιγράφοντας την πρωταθλήτρια Γαλλίας ως «την ιδανική ομάδα» για τον 25χρονο σούπερ σταρ.

Αλ Κελαϊφί: «Η Παρί είναι η ιδανική ομάδα για τον Κιλιάν Εμπαπέ»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ διανύει τους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν, γεγονός που σημαίνει ότι είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους για μια πιθανή ελεύθερη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης - που απέτυχε στην προσπάθειά της να κάνει δικό της τον 25χρονο το 2022 - του έχει δώσει προθεσμία μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου για να αποφασίσει αν θα πάει ή όχι σε αυτήν ενώ τα Γαλλικά Μέσα συνεχίζουν να τον συνδέουν με την Λίβερπουλ.

Αλλά ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί έχει μιλήσει δημόσια για την επιθυμία του να κρατήσει τον διεθνή Γάλλο, λέγοντας στο podcast Rothen s'enflamme του ραδιοτηλεοπτικού φορέα RMC: «Δεν πρόκειται να κρύψω ότι θέλω να μείνει ο Κιλιάν.

Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο είναι ο Κιλιάν και ο καλύτερος σύλλογος γι' αυτόν είναι η Παρί. Είναι κεντρικό πρόσωπο για το πρόγραμμά μας».

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει κατακτήσει ακόμη τον πρώτο της τίτλο στο Champions League, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που έχουν ρίξει στον γαλλικό σύλλογο οι χρηματοδότες του Qatar Sports Investments(QSI).

Όμως ο Αλ Κελαϊφί δήλωσε πως: «Έχει το καλύτερο προπονητικό κέντρο στον κόσμο, τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο (Λουίς Ενρίκε).

Κάθε χρόνο είναι σίγουρος ότι θα παίζει στο Champions League, είμαστε στους 16 τουλάχιστον, στα προημιτελικά, ακόμη και στα ημιτελικά ή στον τελικό, είμαστε εκεί με τους μεγάλους συλλόγους».

Ο Εμπαπέ έχει πετύχει 25 γκολ σε 24 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής την φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ο Εμπαπέ ξέρει τι προσφέρει η Ρεάλ – Η απόφαση είναι δική του