Εμπαπέ: Ξέρει τι προσφέρει η Ρεάλ – Η απόφαση είναι δική του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ γνωρίζει ήδη πόσα είναι διατεθειμένη να πληρώσει η Ρεάλ Μαδρίτης για την μεταγραφή του το καλοκαίρι, τώρα εξαρτάται από τον ίδιο.

Εμπαπέ: Ξέρει τι προσφέρει η Ρεάλ – Η απόφαση είναι δική του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ γνωρίζει ήδη τους όρους στους οποίους είναι διατεθειμένη να φτάσει η Ρεάλ Μαδρίτης για να κλείσει τη συμφωνία μαζί του και να ενταχθεί στο σύλλογο αυτό το καλοκαίρι.

Τα οικονομικά που προσφέρονται από την ισπανική ομάδα είναι χαμηλότερα από αυτά του 2022, όταν, παρά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, ο Εμπαπέ αποφάσισε τελικά να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν τις συζητήσεις αυτές στον Εμπαπέ προσφέρθηκε μπόνους υπογραφής 130 εκατ. ευρώ και μισθός 26 εκατ. ευρώ ετησίως το 2022.

Ο Mbappe βρίσκεται πλέον στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του με την Παρί, κάτι που σημαίνει ότι είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους για μια πιθανή ελεύθερη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δώσει προθεσμία στον 25χρονο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου για να αποφασίσει αν θα ενταχθεί ή όχι σε αυτήν.

Αυτή τη φορά, λόγω της μικρότερης οικονομικής δύναμης της Ρεάλ Μαδρίτης και του νέου αθλητικού πλαισίου - ο σύλλογος επικεντρώνεται σε νεαρά ταλέντα και παίκτες που τους δίνουν προτεραιότητα - δεν θα έφτανε στο ίδιο επίπεδο πακέτου που προσφερόταν το 2022.

Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες και έχει κάνει μια σημαντική εξαίρεση στη μισθολογική της κλίμακα, οπότε ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας το 2018 θα είναι μακράν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας.

Πηγές που γνωρίζουν την υπόθεση λένε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και το 2021 και το 2022, κάνει τώρα τα πάντα για να υπογράψει τον Εμπαπέ.

Αυτό οφείλεται στην προσωπική αποφασιστικότητα του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο Πέρεθ και ο Εμπαπέ έχουν άμεση επαφή εδώ και αρκετό καιρό, κάτι που είναι ασυνήθιστο από τον πρόεδρο. Πηγές αναφέρουν ότι σε αυτές τις συζητήσεις, ο παίκτης πάντα μετέφερε στον Πέρεθ ότι θέλει να παίξει στη Ρεάλ.

Τώρα είναι στο χέρι του Εμπαπέ να αποφασίσει αν θα κάνει τη μετακίνηση.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν να το κάνει σύντομα και ενώ ο παίκτης το γνωρίζει αυτό, το περιβάλλον του θέλει χρόνο για να σκεφτεί την απόφαση. Δημοσιεύματα στη Γαλλία αναφέρουν ότι θα το κάνει πριν από την επιστροφή του UEFA Champions League στα μέσα Φεβρουαρίου.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για το τι θα επιλέξει να κάνει και στον σύλλογο γνωρίζουν ότι υπάρχει σημαντική διαφορά στα οικονομικά που μπορούν να προσφέρουν σε σχέση με την Παρί.

Πηγές προσκείμενες στην Παρί Σεν Ζερμέν αναφέρουν ότι ο βασικός μισθός του Εμπαπέ στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, χωρίς τα μπόνους, είναι 75 εκατομμύρια ευρώ καθαρά το χρόνο.