Coupe de France: Στους «32» με… 9αρα η Παρί Σεν Ζερμέν!

Με τον Εμπαπέ να πετυχαίνει χατ τρικ και τον Κόλο Μουανί να σκοράρει άλλες δύο φορές η Παρι Σεν Ζερμέν συνέτριψε την ερασιτεχνική Ρεβέλ …9-0 και προκρίθηκε στους 32 του Coupe de France.

Coupe de France: Στους «32» με… 9αρα η Παρί Σεν Ζερμέν!

Ούτε ...10 δεν έβαλε η Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της ερασιτεχνικής Ρεβέλ νικώντας την με 9-0 για να πάρει την πρόκριση στην φάση των «32» του Coupe de France!

Με τον Εμπαπέ να πετυχαίνει χατ τρικ και τον Κόλο Μουανί να σκοράρει άλλες δύο φορές oι «πρωτεουσιάνοι» έκαναν υγιεινό περίπατο.

Νωρίτερα, με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά της στα πέναλτι, η Μονακό επικράτησε 6-5 στη διαδικασία της Λανς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση

Με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του ματς, με τους Μονεγάσκους να προηγούνται 2-0 (1' Mπεν Γεντέρ, 21' Αξιουσέ) αλλά τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 62’ με τον Σοτοκά μετά την μείωση του σκορ από τον Μαουασά (43').

Από ‘κει και πέρα, με… άγχος πήρε το εισιτήριο η Μαρσέιγ, καθώς χρειάστηκε μία εκτέλεση πέναλτι του Ομπαμεγιάνγκ στο 62’, για να κάμψει την αντίσταση της (ερασιτεχνικής) Τιονβίλ με το μίνιμουμ σκορ.

Πιο άνετο έργο για τη Λιόν, η οποία επικράτησε εύκολα 3-0 στην έδρα της (ερασιτεχνικής) Πονταρλιέ.

Με δύο γκολ του Καλιμουεντό, η Ρεν πέρασε (2-0) από την έδρα της Γκινγκμπάμπ (2ης κατηγορίας), ενώ τέλος η Χάβρη νίκησε 2-1 την Καέν.