Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις Ρεαλ με Κόντε- Και ο Μαρτίνεθ στο τραπέζι

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, υπάρχουν δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Αντόνιο Κόντε και για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, η «βασίλισσα» εξετάζει και άλλες περιπτώσεις.

Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις Ρεαλ με Κόντε- Και ο Μαρτίνεθ στο τραπέζι

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου της προπονητή και στο τραπέζι της ομάδα έχουν πέσει ήδη αρκετά και «μεγάλα» ονόματα.

Η περίπτωση του Αντόνιο Κόντε, σύμφωνα με την ισπανική Marca συναντά αρκετά εμπόδια, έτσι η «βασίλισσα» για να μη χάσει περισσότερο χρόνο έχει αρχίσει να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις.

Ο Λοπετέγκι προπόνησε σήμερα(29/10) το πρωί την ομάδα, μετά τη συντριβή που υπέστη από την Μπαρτσελόνα και ίσως ήταν η τελευταία φορά.

Μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβολαίου που θα ολοκληρωθεί σήμερα (29/10), ο Ζουλέν Λοπετέγκι θα αποτελεί και επίσημα παρελθόν με αποτέλεσμα να αναλάβει προσωρινά ο προπονητής της δεύτερης ομάδας, Σαντιάγκο Σολάρι.

Από κει και πέρα, εξετάζεται η περίπτωση του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, «αρχιτέκτονα» της Εθνικής Βελγίου αλλά ο Ισπανός δεσμεύεται με συμβόλαιο από την βελγική ομοσπονδία και η περίπτωση του θεωρείται αρκετά δύσκολη.