Λίβερπουλ: Χωρίς Σόμποσλαϊ με Άρσεναλ και Φούλαμ

Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ θα χάσει τουλάχιστον τα δύο επόμενα παιχνίδια της Λίβερπουλ, όπως επιβεβαίωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Λίβερπουλ: Χωρίς Σόμποσλαϊ με Άρσεναλ και Φούλαμ

Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ αποσύρθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της νίκης της Λίβερπουλ την Πρωτοχρονιά επί της Νιούκαστλ στο Άνφιλντ με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Και ο Ούγγρος μέσος αναμένεται να μείνει εκτός για τον αγώνα της Κυριακής στο FA Cup στην Άρσεναλ και για τον πρώτο αγώνα του ημιτελικού του Carabao Cup με τη Φούλαμ την επόμενη εβδομάδα.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν πρόκειται για πιθανό τραυματισμό - είναι ένας τραυματισμός. Μυς, ποδοκνημική. Αλλά τώρα πρέπει να δούμε», δήλωσε ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση με την Άρσεναλ (7/1).

«Ο Ντομ είναι πολύ θετικός, δεν πονάει πολύ, αλλά πρέπει να περιμένουμε λίγο. Οπότε, δεν υπάρχει πιθανότητα προφανώς για την Κυριακή, ούτε για την Τετάρτη. Όχι.

Και μετά θα δούμε, μετά από αυτό ελπίζουμε ότι μπορεί να επιστρέψει, αλλά δεν ξέρουμε».

Σε άλλο σημείο, ο Γερμανός προπονητής δεν ανέφερε νέες ανησυχίες για τη φυσική κατάσταση ενόψει του ταξιδιού των Κόκκινων στο Emirates Stadium αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Εκτός από αυτό, δεν συνέβη τίποτα άλλο πραγματικά», δήλωσε ο Κλοπ. «Οι υπόλοιποι ήταν χθες διαθέσιμοι και πλήρως έτοιμοι, οπότε ας ελπίσουμε ότι και σήμερα θα είναι το ίδιο και θα πρέπει να κάνουμε μια επιλογή».