Ξέσπασμα Σέρχιο Ράμος στον τηλεοπτικό «αέρα» κατά των φίλων της Σεβίλλης!

Ο Σέρχιο Ράμος μετά τη νέα λεκτική επίθεση εναντίον του από τους φίλους της Σεβίλλης... ξέσπασε κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης του απαιτώντας «σεβασμό»...

Ξέσπασμα Σέρχιο Ράμος στον τηλεοπτικό «αέρα» κατά των φίλων της Σεβίλλης!

«Απασφάλισε» ο Σέρχιο Ράμος μετά την ...νιοστή λεκτική επίθεση που δέχθηκε από τους φίλους της Σεβίλλης και ξέσπασε κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής του συνέντευξης!

Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα των Ανδαλουσιάνων από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-2) που την έφερε στον πόντο από την επικίνδυνη ζώνη.

Για ακόμη μια φορά μάλιστα, οι φίλοι των Σεβιγιάνων είδαν στο πρόσωπο του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης τον «προδότη» και του εξέφρασαν με ύβρεις την αποστροφή τους, όπως είχαν κάνει και μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ομάδας.

Αυτό συνέβη όσο ο 37χρονος έκανε δηλώσεις μετά το παιχνίδι, γεγονός που τον εξόργισε και τον... ανάγκασε να μην αφήσει αναπάντητη τη συγκεκριμένη επίθεση ενώ βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση.

«Δείξτε λίγο σεβασμό, μιλάμε. Δείξτε λίγο σεβασμό για τον κόσμο και για το σήμα. Σεβαστείτε τον κόσμο, μιλάμε. Δείξτε σεβασμό και βουλώστε το, φύγετε τώρα», τούς είπε ο έξαλλος Ισπανός.