Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει στην Τότεναμ ο Ρεγκιλόν

Ο δανεισμός του Σέρχιο Ρεγκιλόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διακοπεί και ο διεθνής αμυντικός θα επιστρέψει στην Τότεναμ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει στην Τότεναμ ο Ρεγκιλόν

Ο Σέρχιο Ρεγκιλόν επιστρέφει στην Τότεναμ, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεργοποίησε ρήτρα διακοπής για να διακόψει τον δανεισμό του.

Ο Ισπανός, 27 ετών, εντάχθηκε στη Γιουνάιτεντ τον Σεπτέμβριο μετά τους τραυματισμούς του πρώτου αριστερού μπακ Λουκ Σο και του μπακ-χαφ Ταϊρέλ Μαλάσια.

Ο Ρεγκιλόν πραγματοποίησε 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο, με τον Σο να επιστρέφει στη φυσική του κατάσταση και τον Μαλάσια να πλησιάζει επίσης στην επιστροφή του - σε συνδυασμό με τα λιγότερα παιχνίδια που έρχονται κατά το δεύτερο μισό της σεζόν μετά τους αποκλεισμούς της ομάδας από το Champions League και το Carabao Cup - αποφασίστηκε η επιστροφή του στα Σπιρούνια.

Η Γιουνάιτεντ έστρεψε την προσοχή της στον Ρεγκιλόν, αφού προηγουμένως είχε θέσει ως στόχο προτεραιότητας τον Μαρκ Κουκουρέγια της Τσέλσι. Ωστόσο, η εμφάνιση του Κουκουρέγια εναντίον της Ουίμπλεντον στο Carabao Cup πριν κλείσει το καλοκαιρινό παράθυρο περιέπλεξε τα πράγματα οδηγώντας την Γιουνάιτεντ σε συμφωνία με τον Ρεγκιλόν.

Ο Σο πέρασε το πρώτο μέρος της σεζόν στο περιθώριο με μυϊκό τραυματισμό, αλλά πρόσφατα επέστρεψε πριν χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια με ένα μικρό ενοχλητικό πρόβλημα.

Ο Σο και ο μέσος Σοφιάν Άμραμπατ, ο οποίος έχει επίσης αγωνιστεί ως αριστερός μπακ για τη Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν, ήταν απουσίες-έκπληξη για τη νίκη με 3-2 επί της Άστον Βίλα στις 26 Δεκεμβρίου.

Σχετικά με τους δύο παίκτες, ο Έρικ Τεν Χάαχ δήλωσε αργότερα: "Ο ένας χτύπησε στην προπόνηση και ο άλλος κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν νομίζω ότι είναι σοβαρό", αλλά και οι δύο δεν ανάρρωσαν εγκαίρως για να είναι στην αποστολή για την ήττα με 2-1 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ τέσσερις ημέρες αργότερα.

Ο Ρεγκιλόν έχει παίξει μόνο για την Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι, σύμφωνα με τους κανόνες της FIFA, θα μπορούσε ακόμα να παίξει για άλλον σύλλογο σε περίπτωση που αποχωρήσει ξανά κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Η Τότεναμ θα αγωνιστεί στη συνέχεια την Παρασκευή εναντίον της Μπέρνλι για το Κύπελλο Αγγλίας.