Ο Πικέ έδειξε πάλι τα πέντε δάχτυλα, όπως και το 2010! (pics)

Ο Ζεράρ Πικέ ενημέρωσε τους φίλους της Μπαρτσελόνα για το... κοντέρ στο Clasico της Κυριακής, όπως είχε κάνει και στην «πεντάρα» του 2010 επί της τότε Ρεάλ του Μουρίνιο!

Ο Πικέ έδειξε πάλι τα πέντε δάχτυλα, όπως και το 2010! (pics)

Ο απολογισμός της ποδοσφαιρικής παράστασης της Μπαρτσελόνα στο Clasico της Κυριακής (28/10) με τη Ρεάλ ήταν τα πέντε γκολ ενεργητικό, κάτι που οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν για τρίτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια και όγδοη συνολικά στην ιστορία τους με θύμα τους Μαδριλένους!

Αμέσως μετά το γκολ του Αρτούρο Βιντάλ, ο οποίος έγραψε το τελικό 5-1, ο Ζεράρ Πικέ στράφηκε προς το καταλανικό κοινό κι έδειξε με τα δάχτυλά του τον... δείκτη του σκορ στο πλαίσιο του πανηγυρισμού του για τη μεγάλη νίκη.

Η αμέσως προηγούμενη περίσταση στην οποία η Μπάρτσα σημείωσε τουλάχιστον πέντε τέρματα σε αγώνα με τους «μερένχες» ήταν το 2010, όταν η ομάδα της Μαδρίτης -με «φρέσκο» τότε στον πάγκο της τον Ζοζέ Μουρίνιο- είχε ηττηθεί με 5-0 στο Καμπ Νου.

Όπως και την Κυριακή έτσι και πριν από οκτώ χρόνια, ο Πικέ είχε πανηγυρίσει με τον ίδιο τρόπο την «πεντάρα» επί της Ρεάλ, όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες: