Νούνο: «Η νίκη επί της Γιουνάιτεντ είναι μόνο η αρχή»

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο δήλωσε ότι η νίκη της Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι «μόνο η αρχή».

Νούνο: «Η νίκη επί της Γιουνάιτεντ είναι μόνο η αρχή»

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο είπε στους παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ να απολαύσουν τη στιγμή στο Σίτι Γκράουντ, καθώς εξασφάλισαν δραματική νίκη με 2-1 επί της ομάδας του Έρικ τεν Χάαχ.

Ο Μόργκαν Γκιμπς-Ουάιτ «κλείδωσε» μια θεαματική νίκη στο 82ο λεπτό για τους γηπεδούχους, λίγο αφότου ο Μάρκους Ράσφορντ είχε ακυρώσει το γκολ του Νίκο Ντομίνγκες που άνοιξε το σκορ για την Φόρεστ.

Έτσι, ο Νούνο έδωσε συνέχεια στη νίκη με 3-1 επί της Νιούκαστλ την Boxing Day και πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη για τον άνθρωπο που αντικατέστησε τον Στιβ Κούπερ νωρίτερα αυτό το μήνα, στο τρίτο του παιχνίδι ως προπονητής της ομάδας.

«Οι παίκτες εργάζονται σκληρά, πιστεύουν στον εαυτό τους ως ομάδα. Βοηθούν ο ένας τον άλλον με και χωρίς την μπάλα», δήλωσε ο Νούνο. «Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε, αλλά τους αξίζουν τα εύσημα, γιατί κάνουν αυτό που τους ζητάμε.

Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος να διανύσουμε, αυτή είναι μόνο η αρχή.

Οι παίκτες έκαναν τη δουλειά τους, οι παίκτες ακολούθησαν το αγωνιστικό πλάνο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι- αρχίσαμε να συνδυαζόμαστε. Ας απολαύσουμε αυτή τη στιγμή μαζί».