Ο Τζόελ Κάμπελ δέκα χρόνια μετά τον Ολυμπιακό

Ο ακριβότερος παίκτης που αγωνίζεται στην Κόστα Ρίκα παραμένει στα 31 του ο Τζόελ Κάμπελ δέκα χρόνια μετά τη χρονιά του στον Ολυμπιακό. Το εντυπωσιακό από εκείνη τη σεζόν. 

Ο Τζόελ Κάμπελ δέκα χρόνια μετά τον Ολυμπιακό

Ο Τζόελ Κάμπελ είναι το μεγάλο αστέρι στο πρωτάθλημα της Κόστα Ρίκα και στα 31 του χρόνια παραμένει ο ακριβότερος παίκτης της χώρας, έχοντας επιστρέψει εκεί έπειτα από μακρά θητεία στην Ευρώπη και στο Μεξικό.

Με 132 συμμετοχές στην Εθνική της πατρίδας του έχει γίνει «τοτέμ» στο ποδόσφαιρο της Κόστα Ρίκα και φέτος έχει πετύχει 8 τέρματα στο πρωτάθλημα παίζοντας στην Αλαχουελένσε.

Δέκα χρόνια μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό για μία σεζόν με έντεκα γκολ και έντεκα ασίστ προτού επιστρέψει για άλλους δανεισμούς στην Άρσεναλ, ο Κάμπελ έχει μεγαλώσει. Έχει παντρευτεί πριν από έξι χρόνια, έχει γίνει πατέρας. Συνεχίζει πλέον στην πατρίδα του το ποδόσφαιρο μετά από μία καριέρα που σίγουρα θα μπορούσε σε συλλογικό επίπεδο να είναι καλύτερη,

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Κάμπελ είχε παίξει στον Ολυμπιακό σε 43 αγώνες κι αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση σε κάποιον από τους συλλόγους του! Στην Μπέτις είχε 42 αγώνες, στην Άρσεναλ 40. Μακράν πρώτη η Λεόν στο Μεξικό (123 ματς), αλλά εκεί είχε 9 γκολ και 10 ασίστ. Λιγότερα δηλαδή από τη μία σεζόν του στον Ολυμπιακό.

Κι ίσως ήταν λάθος του που δεν είχε παραμείνει περισσότερο σε μία ομάδα στην οποία είχε «δέσει» από την πρώτη στιγμή.