Ράτκλιφ στους φίλους της Γιουνάιτεντ: «Παίρνω αυτή την ευθύνη πολύ σοβαρά»

Στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απευθύνθηκε ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ που αγόρασε το 25% των μετοχών του συλλόγου.

Ράτκλιφ στους φίλους της Γιουνάιτεντ: «Παίρνω αυτή την ευθύνη πολύ σοβαρά»

Ανοιχτή επιστολή στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ που πρόσφατα αγόρασε το 25% των μετοχών του συλλόγου.

Ως νέος μέτοχος των «κόκκινων διαβόλων» ζήτησε υπομονή διαβεβαιώνοντας πως παίρνει πολύ σοβαρά τη νέα ευθύνη που ανέλαβε, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Σας γράφω αυτή την στιγμή, για την κρίσιμο ρόλο που θα έχουν οι φίλαθλοι στο μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ευθύνη που έχουμε απέναντί σας.

Πιστεύω ότι μπορούμε να φέρουμε στο γήπεδο επιτυχίες ανάλογες με τις εμπορικές που συνεχίζει να έχει ο σύλλογος. Θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή μαζί με αυστηρότητα και τη δουλειά στο υψηλότερο επίπεδο επαγγελματικής διαχείρισης.

Είστε φιλόδοξοι για τον σύλλογο, όπως και εμείς. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις στον αθλητισμό και η αλλαγή μπορεί να πάρει χρόνο, αλλά θα είμαστε μαζί σε αυτό θα προσπαθήσουμε να πάμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκεί που ανήκει, στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Παίρνω αυτή την ευθύνη πολύ σοβαρά. Λάβετε υπόψη ότι, όπως συμβαίνει με κάθε συμφωνία, υπόκειται στη συνήθη ρυθμιστική διαδικασία υπογραφής και επομένως δεν αναμένουμε να μιλήσουμε δημόσια για θέματα του συλλόγου, παρά μόνο μετά την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας».