Ολντ Τράφορντ: Μόλις… ένα αστέρι για το φαγητό στο γήπεδο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ενημερωθεί ότι χρειάζονται «σημαντικές βελτιώσεις» για να διασφαλιστεί ότι τα τρόφιμα που πωλούνται στο «Ολντ Τράφορντ» είναι ασφαλή για κατανάλωση.

Ολντ Τράφορντ: Μόλις… ένα αστέρι για το φαγητό στο γήπεδο

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, με το σύλλογο να πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημά του στη σεζόν από το 1930, όπως μεταξύ άλλων και τα προβλήματα στο γήπεδο, το οποίο… στάζει λόγω της βροχής, πλέον έχει προκύψει θέμα και με το φαγητό.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Οργανισμός Τροφίμων βρέθηκε στο «Θέατρο των Ονείρων» για να πραγματοποιήσει έναν έλεγχο και μετά την επιθεώρηση έδωσε μόλις ένα από τα πέντε αστέρια στη βαθμολογία υγιεινής τροφίμων.

Ο σύλλογος έχει ενημερωθεί ότι χρειάζονται «σημαντικές βελτιώσεις» για να διασφαλιστεί ότι τα τρόφιμα που πωλούνται στο «Ολντ Τράφορντ» είναι ασφαλή για κατανάλωση, με την ομάδα να παραδέχεται πως «μια μικρή ποσότητα άψητου κρέατος σερβιρίστηκε κατά λάθος κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης».

«Αυτό ήταν ένα μεμονωμένο ζήτημα και οι άμεσες αποτυχίες αντιμετωπίστηκαν γρήγορα», σημειώνουν παράλληλα στην ομάδα, προσθέτοντας παράλληλα πως «η Γιουνάιτεντ έχει λάβει αυτό το περιστατικό πολύ σοβαρά και θέλει να καθησυχάσει τους οπαδούς και τους πελάτες ότι διατηρούμε τα υψηλότερα γαστρονομικά πρότυπα. Ο σύλλογος είναι περήφανος για τα υψηλά πρότυπα και το ρεκόρ υγιεινής τροφίμων πέντε αστέρων που μας είχε απονεμηθεί τα τελευταία οκτώ χρόνια. Όλοι στο κλαμπ είναι αποφασισμένοι να ανακτήσουμε το καθεστώς υγιεινής των τροφίμων με πέντε αστέρια το συντομότερο δυνατό».