Έχει «κλάσικο» το απόγευμα - Σε ποιο κανάλι θα δείτε το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ

Νωρίς νωρίς το ντέρμπι με τις δύο... απουσίες και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε έτοιμο να... διώξει τον Χουλέν Λοπετέγκι.

Έχει «κλάσικο» το απόγευμα - Σε ποιο κανάλι θα δείτε το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ

Ντέρμπι στην Ισπανία, το κλασικότερο όλων, όχι σε ώρες Τσάμπιονς Λιγκ όπως έχουμε συνηθίσει αλλά στις 17:15 (16:15 ώρα Ισπανία), στη μετά Ρονάλντο εποχή για τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και με τον τραυματισμένο Λιονέλ Μέσι στο απουσιολόγιο του τεχνικού της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Με τον τελευταίο να ετοιμάζεται να δώσει τη χαριστική βολή στον τεχνικό της Ρεάλ, Χουλέν Λοπετέγκι, ο οποίος χρεώνεται την άθλια μέχρι τώρα πορεία της, έβδομης στην βαθμολογία, ομάδας της Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί αλλά το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι και πολλές φορές οι προβλέψεις σε αυτά τα ματς δεν αποδεικνύονται εύστοχες. Απόντος δε του Μέσι, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού καλείται να αποδείξει ότι η ομάδα του δεν πάσχει από αυτό που οι Ισπανοί αποκαλούν «Μεσιεξάρτηση» (Messidependencia).

Η Ρεάλ έχει πολλά προβλήματα με τα Ισπανικά ΜΜΕ να θεωρούν δεδομένη την απόλυσή του ακόμα και αύριο. Μάλιστα βλέπουν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ζοζέ Μουρίνιο που όμως δεν έχει απολυθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αν δεν απολυθεί τότε ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι πιθανό να στραφεί στον Αντόνιο Κόντε.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει πολύ κακή πρόβλημα στις σχέσεις μεταξύ των παικτών. Οι παίκτες βρίζονται με το παραμικρό, ο Σέρχιο Ράμος είναι εκτός εαυτούς και μέσα σε αυτά προστέθηκε κι ο τραυματισμός του Μαρσέλο στον αγώνα με τη Βικτόρια.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:15 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT1 HD.