Σέρχιο Ράμος: Από τους αγωνιστικούς χώρους… στο τραγούδι (vid)

Ο Σέρχιο Ράμος άφησε για λίγο τη Σεβίλλη και τους αγωνιστικούς χώρους και έδειξε το ταλέντο του στο τραγούδι, στο «No me contradigas» των Los Yakis.

Σέρχιο Ράμος: Από τους αγωνιστικούς χώρους… στο τραγούδι (vid)

Το ταλέντο του στο τραγούδι έδειξε ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος ουδέποτε έκρυψε την αγάπη του για τη μουσική.

Ο 37χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός άφησε για λίγο τη Σεβίλλη και τους αγωνιστικούς χώρους και συμμετείχε στο τραγούδι «No me contradigas» του συγκροτήματος Los Yakis.

Ο άλλοτε στόπερ των Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν έκανε κατ’ αυτόν τον τρόπο ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα, ενώ πήρε μέρος και στο βίντεο κλιπ.

Αυτό που μένει να φανεί ωστόσο, είναι το πως θα υποδεχτούν οι οπαδοί της Σεβίλλης την συγκεκριμένη υπόθεση, τη στιγμή που η ομάδα τους για ακόμα μία σεζόν συνεχίζει να προβληματίζει με την αγωνιστική της εικόνα και τα αποτελέσματά της.

Οι Ανδαλουσιάνοι όχι μόνο βρίσκονται στη βαθμολογία της La Liga λίγες μόλις θέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά πρόσφατα είδαν και την φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία να ολοκληρώνεται έπειτα από τον αποκλεισμό από το Champions League – όταν τερμάτισαν τελευταίοι στο 2ο γκρουπ κόντρα σε Άρσεναλ, Αϊντχόφεν και Λανς δίχως μάλιστα να πανηγυρίσουν έστω μια νίκη.