Τσέλσι: Χειρουργήθηκε ο Τζέιμς

Ο Ρις Τζέιμς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγώνες της Τσέλσι

Τσέλσι: Χειρουργήθηκε ο Τζέιμς

Την περσινή χρονιά ο Ρις Τζέιμς στάθηκε άτυχος, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που είχαν ως αποτέλεσμα να συμμετάσχει μόλις σε 24 αγώνες.

Έτσι ο αρχηγός της Τσέλσι αποφάσισε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να ξεπεράσει μία και καλή τους συνεχόμενους μυϊκούς τραυματισμούς.

Ο ίδιος έγραψε στα social media: «Ο ποδοσφαιρικός κόσμος ήξερε ότι τραυματίστηκα, αλλά η διαδικασία που θα ακολουθούσα αυτή τη φορά πήρε λίγο περισσότερο χρόνο για να βρω την καλύτερη δυνατή λύση. Έκανα χειρουργική επέμβαση σήμερα για να προσπαθήσω να διορθώσω το επαναλαμβανόμενο πρόβλημα των οπίσθιων μηριαίων, η αποκατάσταση έχει ξεκινήσει, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Από αυτόν τον τραυματισμό, είχα μια καλή υποστήριξη, αλλά πολύ περισσότερο μίσος και αρνητικότητα. Πιστέψτε με, δεν θέλω να είμαι τραυματίας, είμαι πιο χαρούμενος όταν παίζω ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που δείχνουν με κατανόηση που με υποστηρίζουν παρά τα πάνω και τα κάτω μου. Να είστε καλά, Ρις».