Λούτον: «Στο νοσοκομείο ο Λόκιερ, ευτυχώς ανταποκρίνεται»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λούτον για την κατάσταση του Τομ Λόκιερ, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπόρνμουθ.

Λούτον: «Στο νοσοκομείο ο Λόκιερ, ευτυχώς ανταποκρίνεται»

Το Μπόρνουθ - Λούτον για την 17η αγωνιστική της Premier League διακόπηκε οριστικά στο 65', όταν ο Τομ Λόκιερ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

Λίγη ώρα αργότερα, η φιλοξενούμενη ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση για τον αρχηγό της:

«Όλοι ελπίζουμε και προσευχόμαστε για τον αρχηγό μας Τομ Λόκιερ, ο οποίος ευτυχώς ανταποκρίνεται και έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη και ποια είναι τα επόμενα βήματα σε αυτό το στάδιο, αλλά ευχαριστούμε την Μπόρνμουθ και το ιατρικό επιτελείο και των δύο ομάδων για την άμεση ανταπόκρισή τους, η οποία ήταν απολύτως εκπληκτική.

Απολογούμαστε σε όλους τους παρευρισκόμενους φιλάθλους που οι παίκτες και των δύο ομάδων δεν είχαν τη διάθεση να συνεχίσουν το παιχνίδι, αφού είδαν τον πολύ αγαπημένο συμπαίκτη και φίλο τους να καταρρέει έτσι και το προσωπικό δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι έχοντας να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Σας ευχαριστούμε όλους για το υπέροχο χειροκρότημα και το τραγούδι του ονόματος του Λοκ μέσα στο γήπεδο σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.

Τώρα είναι η ώρα για όλους τους παίκτες, το προσωπικό και τους φιλάθλους μας να ενωθούν όπως κάνουμε πάντα και να δώσουμε την αγάπη και την υποστήριξή μας στον Τομ και την οικογένειά του.

Οι σκέψεις μας είναι μαζί του και με όλους αυτούς».