Μέσι: Η Ίντερ Μαϊάμι θα παίξει φιλικό με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε περιοδεία στη Σαουδική Αραβία με φιλικό παιχνίδι Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μέσι: Η Ίντερ Μαϊάμι θα παίξει φιλικό με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε ότι θα περιοδεύσει στη Σαουδική Αραβία αυτό το χειμώνα για το Riyadh Season Cup με φιλικά παιχνίδια με την Αλ Χιλάλ και την Αλ Νασρ - στα οποία ο Λιονέλ Μέσι θα παίξει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου έρχεται λιγότερο από ένα μήνα μετά τη διάψευση των δημοσιευμάτων για τη συμμετοχή της Ίντερ Μαϊάμι στη διοργάνωση, η οποία είχε προγραμματίσει να παίξει με την Αλ Νασρ του Ρονάλντο.

Η Ίντερ Μαϊάμι θα παίξει πρώτα με την Αλ Χιλάλ -στην ομάδα της οποίας βρίσκονται οι Ρούμπεν Νέβες, Καλιντού Κουλιμπαλί, Αλεξάντερ Μίτροβιτς, Μάλκομ και Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, αν και ο Νεϊμάρ θα χάσει το παιχνίδι λόγω τραυματισμού- τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου.

Τρεις ημέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει την Αλ Νασρ, στις τάξεις της οποίας περιλαμβάνονται ο Ρονάλντο μαζί με τον πρώην επιθετικό της Λίβερπουλ Σάντιο Μανέ, τον πρώην μέσο της Ίντερ Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και τους αμυντικούς Άλεξ Τέλες και Αϊμερίκ Λαπόρτε - πρώην παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα.