UEFA: Ενημέρωσε τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων για πιθανό «λουκέτο»

Η UEFA ενημέρωσε τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων που φιλοξενούνται στη χώρα μας (Μακάμπι Χάιφα, Μπάτσκα Τόπολα, Ελσίνκι) για το ενδεχόμενο να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες.

UEFA: Ενημέρωσε τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων για πιθανό «λουκέτο»

Πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο να διεξαχθούν στη χώρα μας κεκλεισμένων των θυρών οι αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων την προσεχή Πέμπτη στα Κύπελλα Ευρώπη.

Ενόψει των αγώνων Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα, Παναθηναϊκός - Μακάμπι Χάιφα σε Europa League και ΠΑΟΚ – Ελσίνκι στο Conference League, η UEFA ενημέρωσε τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων για πιθανό «λουκέτο».

Η ενημέρωση της UEFA:

«Καθώς οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πιθανό ζήτημα. Ίσως έχετε δει στις ειδήσεις, ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια με χούλιγκαν σε αγώνα βόλεϊ και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά

Ως αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να διατάξει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή παιχνίδια. Θα έχουμε καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά».