Γκουαρδιόλα: «Μπορεί να μας κάνει καλό όλο αυτό που βιώνουμε»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για το ντεφορμάρισμα της Μάντσεστερ Σίτι και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Γκουαρδιόλα: «Μπορεί να μας κάνει καλό όλο αυτό που βιώνουμε»

Δεν διανύει την καλύτερη της περίοδο η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά παρόλα αυτά ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραμένει αισιόδοξος για την ομάδα του. Ο Καταλανός προπονητής μίλησε για το παιχνίδι με τη Λούτον και τόνισε πως το γεγονός ότι δεν έχει νίκη η ομάδα του στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια της μπορεί να της κάνει καλό.

Αναλυτικά ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε:

Για το ντεφορμάρισμα της ομάδας του: «Νομίζω ότι η κατάσταση που βιώνουμε μπορεί να μας κάνει καλό. Ίσως πρέπει να το ζήσουμε και αυτό, γιατί τόσο καιρό ο κόσμος μιλάει μόνο για το πόσο καλοί είμαστε. Ίσως το χρειαζόμαστε. Είναι άσχημο. Ήμασταν αήττητοι και τώρα δεν μπορούμε να νικήσουμε ούτε ένα παιχνίδι.

Ίσως εγώ να το χρειαζόμουν περισσότερο από όλους. Χρειάζομαι αυτή την πρόκληση για να αποδείξω ότι είμαι καλός προπονητής. Και για τους παίκτες μου είναι επίσης μια καλή πρόκληση. Η Άστον Βίλα ήταν τόσο μακριά μας, αλλά τώρα κινδυνεύουμε να μην είμαστε στις θέσεις που δίνουν πρόκριση στο Champions League».

Για τη Λούτον: «Τα πάνε πολύ, πολύ καλά. Η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκαν πολύ να τη νικήσουν, οπότε λογικά θα δυσκολευτούμε και εμείς».