Νότιγχαμ Φόρεστ: Δεν ξεγραφεί τον Γουόραλ ο Κούπερ

Ο Τζο Γουόραλ έχει ακόμα δρόμο επιστροφής στη Νότιγχαμ Φόρεστ, επιμένει ο προπονητής των Κόκκινων, Στιβ Κούπερ.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Δεν ξεγραφεί τον Γουόραλ ο Κούπερ

Ο αρχηγός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Τζο Γουόραλ, έχει μείνει εκτός της πρώτης ομάδας των Κόκκινων από τον περασμένο μήνα, αλλά ο προπονητής Στιβ Κούπερ επιμένει ότι υπάρχει τρόπος να επιστρέψει στη σκέψη του «ο καθένας» στο City Ground.

Ο Γουόραλ γενικά δεν συμμετείχε στις προετοιμασίες για τα παιχνίδια στο προπονητικό κέντρο τις τελευταίες εβδομάδες, μετά από μια διαφωνία στο παρασκήνιο.

Ο συμπαίκτης του αμυντικός Σκοτ ΜακΚένα απουσίαζε επίσης από την ομάδα το τελευταίο διάστημα. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και η Φόρεστ θα επιδιώξει να αποσπάσει ένα μικρό ποσό μεταγραφής για τον διεθνή Σκωτσέζο κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ιανουαρίου.

Η Φόρεστ αύξησε τις επιλογές της στο κέντρο της άμυνας το καλοκαίρι με την υπογραφή του Βραζιλιάνου Μουρίγιο και του Ιρλανδού διεθνούς Ομομπαμιντέλε, ενώ οι Φελίπε και Νιακατέ έχουν επίσης ανεβεί πιο ψηλά στην ιεραρχία.

Όμως, όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα αν υπάρχει τρόπος να επιστρέψει στα σχέδιά του ο Γουόραλ, ο Κούπερ είπε: «Υπάρχει τρόπος επιστροφής για όλους».

Μιλώντας την επομένη της ήττας με 5-0 από τη Φούλαμ, ο Κούπερ δήλωσε: «Νομίζω ότι αυτή είναι μια στιγμή τώρα όπου, και πάλι, οι παίκτες, το προσωπικό και εγώ - υπάρχει μια ευκαιρία να εμφανιστούμε.

Από την άποψη του χαρακτήρα, της θέλησης και της προθυμίας να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να διορθώσουμε τη χθεσινή νύχτα. Δεν πρόκειται για ένα άτομο, είτε πρόκειται για παίκτη είτε για μέλος του προσωπικού, αλλά για όλους που πρέπει να δείξουν ομαδικότητα και πραγματική μάχη».