ΑΠΟΕΛ: Μετονομασία του προπονητικού κέντρου σε «Ta Meri Finance»

Τη μετονομασία του προπονητικού του κέντρου σε «Ta Meri Finance» ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ: Μετονομασία του προπονητικού κέντρου σε «Ta Meri Finance»

Νέα χορηγική συμφωνία ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ με την επενδυτική «Ta Meri Finance» η οποία θα δώσει τα όνομα της στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια σε συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσα σεζόν.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που προσθέτουμε ένα νέο συνεργάτη στη χορηγική μας ομάδα. Μια νέα εταιρεία που επιλέγει να συνεργαστεί με τη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου, γνωρίζοντας την επιρροή της, στην κυπριακή αγορά. Πρόθεση μας είναι να ενώσουμε δυνάμεις με το νέο μας χορηγό και γι' αυτό καλώ τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν τις υπηρεσίες του, δείχνοντας και την έκταση του κόσμου μας»

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρίας, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων:

«Η χορηγική μας συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ, για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-2024 σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την «Ta Meri Finance».

Είμαστε γεμάτοι με απέραντη ευγνωμοσύνη και ενθουσιασμό για αυτή τη συνεργασία, η οποία αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο από μια απλή χορηγία. Είναι μια απόδειξη των κοινών μας αξιών της αριστείας, της αφοσίωσης και της επιδίωξης του μεγαλείου.

Πιστεύουμε στη δύναμη των ισχυρών συνεργασιών και είμαστε ενθουσιασμένοι που ευθυγραμμίζουμε την επωνυμία μας με το ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ. Μια ομάδα με κύρια στοιχεία, την ανθεκτικότητα, το πάθος και πνεύμα νικητή.

Θεωρούμε ότι αυτό δεν είναι μόνο ένα σημαντικό βήμα στο ταξίδι μας, αλλά και μια ευκαιρία να συνδεθούμε με την κοινότητά μας, να μοιραστούμε το πάθος μας για αριστεία στη χρηματοδότηση αυτοκινήτων και να αποδείξουμε τη δέσμευσή μας ότι μπορούμε να κάνουμε την απόκτηση αυτοκίνητων που αποτελούν όνειρο, να γίνει πραγματικότητα.»