Χάμες Ροντρίγκες: «Έτσι πήγα στη Ρεάλ και είπα όχι σε Σίτι και Παρί»

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε το 2014 με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, που τον έπεισε να μετακομίσει στους «μερένγκες» αντί για τη Σίτι ή την Παρί Σεν Ζερμέν.

Χάμες Ροντρίγκες: «Έτσι πήγα στη Ρεάλ και είπα όχι σε Σίτι και Παρί»

Το παρασκήνιο πίσω από τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2014 από τη Μονακό αποκάλυψε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες.

Το όνομα του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού βρισκόταν εκείνη την περίοδο και στο στόχαστρο των Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε τελικά τους «μερένγκες» μετά τη συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν με ήθελαν τότε. Μου έδιναν περισσότερα χρήματα. Στο τέλος, αυτός που με έπεισε ήταν ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε: "Θέλεις λεφτά ή δόξα;". Του απάντησα πως θέλω δόξα και μου είπε ότι η υπόθεση έχει τελειώσει. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε ο Χάμες σε συνέντευξή του στη «Mundo Deportivo».

Όσο για την καριέρα του στη Ρεάλ, σημείωσε:

«Νομίζω πως ήμουν καλός για τρεις σεζόν. Είχα 40 γκολ και 42 ασίστ. Στην πρώτη μου χρονιά μάλιστα είχα 17 γκολ και 18 ασίστ. Ήταν καλά νούμερα για έναν μέσο. Αλλά είχα δίπλα μου τρεις τύπους που ο καθένας τους έβαζε τουλάχιστον 40 γκολ τον χρόνο. Ήταν ο Μπέιλ, ο Μπενζεμά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο».