Νιούκαστλ: Χειρουργείται ο Πόουπ, τέσσερις μήνες εκτός

Ο Νικ Πόουπ της Νιούκαστλ θα υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο και αναμένεται να μείνει εκτός για τέσσερις μήνες.

Νιούκαστλ: Χειρουργείται ο Πόουπ, τέσσερις μήνες εκτός

Ο τερματοφύλακας της Νιούκαστλ, Νικ Πόουπ, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την εξάρθρωση ώμου που υπέστη το Σάββατο εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η επέμβαση θα αφήσει τον 31χρονο να αντιμετωπίσει περίπου τέσσερις μήνες απουσίας.

Ο Πόουπ χρειάστηκε να αποσυρθεί στο 86ο λεπτό του αγώνα στο St James' Park, αφού προσγειώθηκε άτσαλα αφού απέκρουσε ένα σουτ του Sergio Reguilon.

Είδε ειδικούς τη Δευτέρα (4/12) για να συζητήσουν αν θα μπορούσε να αποφύγει την επέμβαση - με τις πιθανές επεμβάσεις να διαφέρουν για έναν τερματοφύλακα σε σχέση με έναν παίκτη του γηπέδου.

Ο Πόουπ αντικαταστάθηκε από τον Μάρτιν Ντουμπράφκα εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο τρίτος πορτιέρε Λόρις Κάριους ήταν επίσης στον πάγκο των αναπληρωματικών. Ο Μαρκ Γκιλέσπι είναι ο άλλος αρχαιότερος τερματοφύλακας του συλλόγου.

Η Νιούκαστλ αντιμετωπίζει έναν πολυάσχολο Δεκέμβριο, με επτά ακόμη αγώνες μέσα στον μήνα μετά το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την Πέμπτη ταξιδεύει στην Έβερτον, ενώ ακολουθούν τα εντός έδρας παιχνίδια με την Τότεναμ και τη Μίλαν.

Ο τραυματισμός θέτει επίσης σε κίνδυνο τις πιθανότητες του Pope να ανακτήσει τη θέση του στην ομάδα της Αγγλίας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του επόμενου καλοκαιριού.