Κρίσταλ Πάλας: Διπλό πλήγμα με Ντοκουρέ και Έζε

Η Κρίσταλ Πάλας υπέστη διπλό πλήγμα τραυματισμού με τους Σείκ Ντουκουρέ και Εμπερέτσι Έζε να μένουν εκτός δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Κρίσταλ Πάλας: Διπλό πλήγμα με Ντοκουρέ και Έζε

Η Κρίσταλ Πάλας υπέστη διπλό πλήγμα τραυματισμού, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι οι μέσοι Σείκ Ντουκουρέ και Εμπερέτσι Έζε μπορεί να μείνουν εκτός δράσης έως και έξι μήνες και έως και τέσσερις εβδομάδες αντίστοιχα.

Ο Ντουκουρέ υπέστη τραυματισμό στον αχίλλειο μετά από αδέξιο γλίστρημα παίζοντας μια πάσα στο δεύτερο ημίχρονο της ήττας 2-1 της Πάλας από τη Λούτον το Σάββατο, ενώ ο Έζε απέκτησε πρόβλημα στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης με τον αμυντικό Γκάμπριελ Όσο στο πρώτο ημίχρονο.

Αν και προσπάθησε να συνεχίσει, τελικά αποχώρησε τέσσερα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο μέσος από το Μάλι Ντουκουρέ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Πάλας από την άφιξή του από τη Λανς τον Ιούλιο του 2022. Ο 23χρονος που έχει ξεκινήσει στα 11 από τα 13 παιχνίδια της Premier League φέτος, δέχτηκε θεραπεία στον αγωνιστικό χώρο πριν αποχωρήσει με φορείο μετά από 54 λεπτά με τα χέρια του να καλύπτουν το πρόσωπό του από την αγωνία.

Ο προπονητής Ρόι Χόγκσον δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι «δεν πρόκειται για τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός για μικρό χρονικό διάστημα».

Ο Έζε επέστρεψε μόλις πρόσφατα από έναν τραυματισμό στον προσαγωγό που αποκόμισε κατά τη διάρκεια της νίκης με 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Σεπτέμβριο και τον έκανε να χάσει τρία παιχνίδια τον περασμένο μήνα.

«Έτσι όπως το είδα, τον έριξαν κάτω και καθώς προσπαθούσε να απομακρυνθεί, ο παίκτης προσγειώθηκε πάνω του και έπαθε ζημιά στον αστράγαλο», δήλωσε ο Χόγκσον.

Ο 25χρονος, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2027, θα απουσιάσει πλέον για ένα ακόμη διάστημα.

Ο Χόγκσον είχε για πρώτη φορά φέτος απέναντι στη Λούτον πλήρη σύνθεση παικτών για να επιλέξει, με την Πάλας να έχει πληγεί από τόσους πολλούς τραυματισμούς που στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα πριν από την ισοπαλία χωρίς γκολ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ τον περασμένο μήνα παρουσίασε ένα χαρτί με τα ονόματα των τραυματιών παικτών του.

«Είναι η λίστα τραυματισμών μας», είπε ξεδιπλώνοντας το φύλλο Α4. «Υπάρχουν τόσοι πολλοί αυτή τη στιγμή που τους ξεχνάω. Είναι για την περίπτωση που το είχα ξεχάσει».

Η Πάλας έχει χάσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στην Premier League και αντιμετωπίζει μια δύσκολη πορεία. Το ταξίδι στη Γουέστ Χαμ την Κυριακή ακολουθείται από συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με την Μπόρνμουθ και τη Λίβερπουλ. Στη συνέχεια, ταξιδεύει στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, πριν φιλοξενήσει την Μπράιτον στις 21 Δεκεμβρίου.