Ρεάλ Μαδρίτης: «Θέλει να κρατήσει τον Αντσελότι για άλλα δύο χρόνια»

Στη λίστα των ανανεώσεων της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να μπει ο Κάρλο Αντσελότι σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Ρεάλ Μαδρίτης: «Θέλει να κρατήσει τον Αντσελότι για άλλα δύο χρόνια»

Ανατροπή στην υπόθεση του Κάρλο Αντσελότι και της Ρεάλ Μαδρίτης αφού σύμφωνα με ισπανικά Μέσα οι Μαδριλένοι προτίθενται να ανανεώσουν το συμβόλαιο του έμπειρου τεχνικού.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Relovo», η Ρεάλ Μαδρίτης εκτιμώντας το πολύ καλό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν αλλά και διαχρονικά την πορεία του συμπεριλαμβανομένης και της εξέλιξης νέων παικτών, ετοιμάζεται να προτείνει ανανέωση στο συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια.

Το τελευταία διάστημα είχαν επικρατήσει οι φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει το τιμόνι της εθνικής Βραζιλίας. Σύμφωνα με το ισπανικό μέσο, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης πληροφορήθηκε ότι η ομοσπονδία της Βραζιλία θέλει να «δώσει τα κλειδιά» στον προπονητής της «Βασίλισσας» η διοίκηση της Ρεάλ τον κάλεσε με σκοπό να τον ρωτήσει για τις προθέσεις του.

Εκεί ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι προτεραιότητά του είναι η Ρεάλ κάτι που έκανε τη διοίκηση των «μερένχες» να τον βάλει στη λίστα των ανανεώσεων προσφέροντας του σύμφωνα με πληροφορίες νέο διετές συμβόλαιο πριν τα Χριστούγεννα.