Μαγκουάιρ: Η δημόσια συγγνώμη από βουλευτή της Γκάνα και η πρόσκληση στο «Ολντ Τράφορντ»

Με πρόσκληση στο «Ολντ Τράφορντ» απάντησε ο Χάρι Μαγκουάιρ στη δημόσια συγγνώμη από βουλευτή της Γκάνα που τον είχε χλευάσει.

Μαγκουάιρ: Η δημόσια συγγνώμη από βουλευτή της Γκάνα και η πρόσκληση στο «Ολντ Τράφορντ»

Ευτυχή κατάληξη είχε η «κόντρα» που άνοιξε βουλευτής από την Γκάνα με τον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ.

Συγκεκριμένα, ήταν Δεκέμβριος του 2022 όταν ο βουλευτής από την Γκάνα, Ισαάκ Αντόνγκο, έφερε ως παράδειγμα στο κοινοβούλιο της χώρας τον αμυντικό της Γιουνάιτεντ και τα αυτογκόλ στα οποία ήταν επιρρεπής εκείνο το διάστημα.

«Υπάρχει ένας παίκτης στην Αγγλία, ο Μαγκουάιρ που παίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι αμυντικός. Έκανε τάκλιν συνέχεια και έβαζε το σώμα του σαν να είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο. Και τότε πήγε η Γιουνάιτεντ και τον αγόρασε. Κι εκείνος έγινε η μεγαλύτερη απειλή στην άμυνά της, δίνοντας ασίστ στους αντιπάλους και βάζοντας ο ίδιος τα γκολ όταν εκείνοι δεν μπορούσαν να το κάνουν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Με τον Άγγλο άσο να μη δίνει τότε συνέχεια στο θέμα ο κ. Αντόνγκο ένα χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναθεωρήσει τις απόψεις του επαινώντας μάλιστα αυτή τη φορά από το κοινοβούλιο της χώρας του τον Μαγκουάιρ.

Μάλιστα ο Μαγκουάιρ προχώρησε σε μια κίνηση... μεγαλοψυχίας προσκαλώντας τον Γκανέζο πολιτικό σε ματς της Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».