Έβερτον: «Σοκαριστήκαμε από την απόφαση να μας αφαιρεθούν βαθμοί»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Έβερτον, μέσω του αθλητικού της διευθυντή, σχετικά με την απόφαση της Premier League να της αφαιρεθούν 10 βαθμοί από το πρωτάθλημα.

Έβερτον: «Σοκαριστήκαμε από την απόφαση να μας αφαιρεθούν βαθμοί»

Εντελώς άδικη χαρακτήρισε η Έβερτον την απόφαση της Premier League να της αφαιρεθούν 10 βαθμοί από το πρωτάθλημα.

Οι «μπλε του Μέρσεϊσάιντ» τιμωρήθηκαν από την αγγλική λίγκα για οικονομικές παρατυπίες περασμένων ετών, με τους ίδιους να δηλώνουν σοκαρισμένοι, τονίζονται ότι θα παραμείνουν ενωμένοι σε αυτή την προσπάθεια.

Αναλυτικά η δήλωση του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, Κέβιν Θέλγουελ:

«Δεδομένων των όσων συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα, ένιωσα ότι είναι σημαντικό να μοιραστώ τις σκέψεις μου, του Ντάις, αλλά και της ομάδας, ενόψει της επιστροφής μας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Σοκαριστήκαμε από την εντελώς άδικη απόφαση να μας αφαιρεθούν βαθμοί, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο για το πόρισμα της επιτροπής, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας προσφυγής.

Αλλά ο σαφής αντίκτυπος στη θέση μας στο πρωτάθλημα λόγω της απόφασης είναι ξεκάθαρος στον βαθμολογικό πίνακα, αφού πέσαμε πέντε θέσεις από εκεί που βρισκόμασταν μετά τη δύσκολη νίκη μας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Μπορεί αυτοί οι τρεις βαθμοί πλέον να μην υπολογίζονται στο πίνακα, αλλά αυτά που παραμένουν είναι η ισχύς, η ενότητα και η αποφασιστικότητά μας να κερδίσουμε τους βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο.

Η Έβερτον είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος, που έχει επιδείξει ομαδικότητα, γενναιότητα και δυνατό πνεύμα. Ο Σον Ντάις και οι παίκτες είναι πλήρως συγκεντρωμένοι στη δουλειά που έχουμε μπροστά μας. Ξέρουμε ότι κάθε φίλος μας είναι δίπλα μας, νιώθουμε τη δύναμη της υποστήριξής του και θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε αυτή την υποστήριξη ως καθοδήγησή μας».