Γουέστ Χαμ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αντόνιο, 2-3 εβδομάδες εκτός

Ο Μίκαελ Αντόνιο της Γουέστ Χαμ απέφυγε έναν σοβαρότερο τραυματισμό στο γόνατο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες.

Γουέστ Χαμ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αντόνιο, 2-3 εβδομάδες εκτός

Ο τραυματισμός στο γόνατο που υπέστη ο Μίκαελ Αντόνιο δεν είναι τόσο σοβαρός όσο αρχικά φοβόταν, με τον επιθετικό της Γουέστ Χαμ να αναμένεται να επιστρέψει μέσα σε ένα μήνα.

Ο 33χρονος απέκτησε το πρόβλημα ενώ έπαιζε με την Τζαμάικα εναντίον του Καναδά το Σάββατο. Είχε αναφερθεί ότι ο επιθετικός είχε πάθει ζημιά στον προσαγωγό, αλλά στην πραγματικότητα το πρόβλημα ήταν το γόνατό του.

Παρά τις ανησυχίες για ρήξη του έσω συνδέσμου, οι εξετάσεις έδειξαν μόνο ένα τράβηγμα που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για δύο με τρεις εβδομάδες.

Ο Αντόνιο έχει παίξει και στα 12 παιχνίδια της Γουέστ Χαμ στην Premier League μέχρι στιγμής φέτος -ξεκινώντας σε 11- με την απουσία του να αφήνει τον προπονητή Ντέιβιντ Μόγιες χωρίς επιλογές στην επίθεση.

Στο ένα παιχνίδι της πρώτης κατηγορίας που δεν ξεκίνησε, ο εξτρέμ Τζάροντ Μπόουεν ξεκίνησε ως ο Νο 9 της Γουέστ Χαμ. Ο Ντάνι Ινγκς και ο 19χρονος Ντιβίν Μουμπάμα είναι οι εναλλακτικές δυνατότητες του Μόγιες για σέντερ φορ.

Η Γουέστ Χαμ επιστρέφει στη δράση της Premier League το Σάββατο στην έδρα της Μπέρνλι, ενώ την Πέμπτη ακολουθεί το ταξίδι στην Μπάτσκα Τόπολα για το Europa League.

Στη συνέχεια αντιμετωπίζει μια τριάδα λονδρέζικων ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας, την Τότεναμ και τη Φούλαμ.