Ρόμπερτσον: «Ελπίζω ότι πριν το καταλάβουμε θα επιστρέψω στο γήπεδο»

Ο Άντι Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ σημείωσε αξιόλογη πρόοδο στην ανάρρωσή του από τη χειρουργική επέμβαση στον ώμο που υπέστη τον περασμένο μήνα.

Ρόμπερτσον: «Ελπίζω ότι πριν το καταλάβουμε θα επιστρέψω στο γήπεδο»

Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, Άντι Ρόμπερτσον βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκτός δράσης μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε εκπροσωπώντας τη Σκωτία στα διεθνή παιχνίδια του Οκτωβρίου.

Σε δηλώσεις του το βράδυ της Κυριακής (19/11), ο Ρόμπερτσον είπε: «Ναι, τα καταφέρνω, αργά αλλά σταθερά. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής, που ήταν και το κυριότερο, χωρίς επιπλοκές από αυτήν.

Μέχρι στιγμής, όλα καλά. Νομίζω ότι έχω περάσει περίπου τρεις εβδομάδες από την επέμβαση, οπότε όλα εξελίσσονται καλά. Σιγά-σιγά, πρέπει να το παίρνω εβδομάδα με εβδομάδα.

Όλα έχουν πάει καλά μέχρι τώρα και ελπίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί και ελπίζω ότι πριν το καταλάβουμε θα επιστρέψω στο χορτάρι».

Ο εκ των αρχηγών της Λίβερπουλ πρόσθεσε πως: «Δεν έχω κοιτάξει ακόμα τόσο μακριά [για μια πιθανή ημερομηνία επιστροφής]. Απλά προσπαθώ να το πάρω εβδομάδα με εβδομάδα.

Προσπαθώ να μην απογοητεύομαι, δεν είμαι ο καλύτερος [όταν] είμαι τραυματίας. Προσπαθώ να παίρνω μικρές νίκες κάθε εβδομάδα.

Δεν θέλω να βάλω ένα παιχνίδι στο μυαλό μου και μετά να μην τα καταφέρω ή να επιστρέψω νωρίτερα. Απλά το παίρνω αργά αλλά σταθερά τώρα, και τότε θα έρθει η ώρα να αρχίσω να πιέζω - και όταν έρθει αυτό, θα προσπαθήσω να μπω στο γήπεδο όσο πιο γρήγορα μπορώ».