Άρης: Ζήτησε συγγνώμη ο Ζαμόρα στην Κόστα Ρίκα

Ο Αλβάρο Ζαμόρα θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση του μετά την ήττα της Κόστα Ρίκα από τον Παναμά. Τι δήλωσε ο άσος του Άρη. 

Άρης: Ζήτησε συγγνώμη ο Ζαμόρα στην Κόστα Ρίκα

Η ήττα της Κόστα Ρίκα από τον Παναμά με 3-0 προκάλεσε έντονες αποδοκιμασίες σε βάρος των παικτών της ομάδας, ανάμεσά τους και του Αλβάρο Ζαμόρα του Άρη.

Ο διεθνής άσος είχε κάνει μία δήλωση ότι παίζουμε για την ομάδα και όχι για τον κόσμο, η οποία προκάλεσε νέο κύμα αντιδράσεων.

Ο Ζαμόρα θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και ζήτησε συγγνώμη με ανάρτησή του:

«Σαφώς οι οπαδοί είναι το πιο κίνητρο για έναν παίκτη. Το να έχουμε την ευθύνη να εκπροσωπούμε μια χώρα, να ανταγωνιζόμαστε, να κερδίζουμε και να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο μας είναι κάτι μοναδικό. Γι’ αυτό ήθελα να απευθυνθώ στους οπαδούς και να τους ενημερώσω πόσο σημαντικοί είναι και πόσο σημαίνουν για εμάς και ταυτόχρονα να ζητήσω συγγνώμη για το σχόλιο που έκανα μετά το παιχνίδι. Πρέπει να ομολογήσω ότι ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος εξαιτίας αυτού που συνέβη και δεν το σκέφτηκα καλά όταν ήρθε η ώρα να μιλήσω. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω ένας αμφιλεγόμενος παίκτης, απλά θέλω να παίζω ποδόσφαιρο, να το απολαμβάνω και να το κάνω καλά, γι’ αυτό θα μάθω από τα λάθη και θα είμαι πιο ψυχρός όταν επικοινωνώ».

Και κατέληξε: «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο επόμενο παιχνίδι κι ευχαριστούμε για την υποστήριξη».