«Τρελά» λεφτά για πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού

Στον Πειραιά μπορεί να μην έπαιξε ποτέ, αλλά στο MLS αμοίβεται πλουσιοπάροχα, αφού στον τραπεζικό του λογαριασμό μπαίνει κοντά στο 1 εκατ. δολάρια.

«Τρελά» λεφτά για πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από τον Ολυμπιακό είναι ο Κλοντ Ντιελνά. Πρόκειται για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είχε λάβει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά το καλοκαίρι που στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βρισκόταν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η φήμη που είχε βγάλει μάλιστα ήταν του σκληρού, του ποδοσφαιριστή που με το τάκλιν του θα μπορούσε να κόψει καριέρες. Οι συμπαίκτες του τότε έλεγαν πως πρόκειται για ένα καλό παιδί, αλλά στο γήπεδο δεν αστειεύεται.

Ο Ντιελνά δεν ακούμπησε στον Ολυμπιακό, αφού δεν έπαιξε καθόλου. Παρόλα αυτά ο Γάλλος αμυντικός που πλέον είναι 31 ετών δεν… χάθηκε. Και όχι απλά δεν… χάθηκε, αλλά γεμίζει για τα καλά τις τσέπες του. Ο Ντιελνά αγωνίζεται στην Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, στην Αμερική.

Το MLS έδωσε στη δημοσιότητα τους μισθούς των ποδοσφαιριστών και ο Ντιελνά εισπράττει κοντά στο 1 εκατομμύριο δολάρια ετησίως. Συγκεκριμένα ο Ντιελνά για τη σεζόν 2018-2019 θα εισπράξει 909.861 δολάρια.