Μίλαν: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Μπενασέρ

Η επιστροφή του Ισμαέλ Μπενασέρ πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, τόσο που μπορούμε να αρχίσουμε να φανταζόμαστε πώς θα παρατάσσεται η Μίλαν όταν θα είναι πλήρως έτοιμος.

Μίλαν: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Μπενασέρ

Ο ενθουσιασμός είχε ξεσπάσει από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε χθες και έδειχνε τον Ισμαέλ Μπενασέρ στο γήπεδο του Μιλανέλο να παίρνει μέρος στο μέρος της προπόνησης που αφορά το rondo. Αν και πρόκειται απλώς για προθέρμανση, έδειχνε σε φόρμα και σίγουρα είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός.

Το MilanNews επιβεβαιώνει ότι ο Μπενασέρ προπονήθηκε μαζί με την ομάδα στο πρώτο μέρος της χθεσινής προπόνησης, συμμετέχοντας στην αθλητική ενεργοποίηση και στο rondo πριν συνεχίσει με την ατομική του δουλειά.

Ο Αλγερινός τραυματίστηκε στις 11 Μαΐου στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα για τα ημιτελικά του Champions League με την Ίντερ και υπέστη χόνδρο στο γόνατο. Ήταν μια μακρά πορεία ανάρρωσης, αλλά πλέον η επιστροφή του στα μέσα Δεκεμβρίου μοιάζει σχεδόν σίγουρη.

Αυτό θα τον κάνει να επιστρέψει εγκαίρως για να παίξει λίγα λεπτά με την Μίλαν και ενδεχομένως να είναι διαθέσιμος, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες της φυσικής του κατάστασης, για να κληθεί με την Αλγερία για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Μπενασέρ, μεταξύ άλλων, συμπαθεί την νέα Μίλαν: "Έχουμε νέους, ποιοτικούς παίκτες, μάλιστα κατά τη γνώμη μου η ομάδα είναι πολύ καλή, με εξαιρετικές προσθήκες. Αυτή τη στιγμή πρέπει να σχηματίσουμε την ομάδα, θα χρειαστεί χρόνος, αλλά είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε και θα είμαστε καλοί μαζί".

Όταν θα είναι στο 100%, ο πρώην αστέρας της Έμπολι θα μπορέσει να ανακτήσει τον κεντρικό του ρόλο στο σύστημα του Πιόλι. Θα επιτρέψει στη Μίλαν να παίξει είτε ένα 4-3-3 όπου θα είναι το Νο 6 ανάμεσα στους Ράιντερς και Λόφτους-Τσικ, είτε θα μπορεί να παίξει με τον Ολλανδό σε δίδυμο σε ένα 4-2-3-1 με τον Λόφτους-Τσικ πιο μπροστά.