Μίλαν: Στο... κόλπο για Μοσκάρντο μαζί με Λίβερπουλ και Τσέλσι

Η Μίλαν επιθυμεί να εξασφαλίσει τη θέση του κεντρικού μέσου για το μέλλον, δεδομένου ότι ο Ράντε Κρούνιτς ενδέχεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ο νεαρός της Κορίνθιανς Γκαμπριέλ Μοσκάρντο βρίσκεται στο στόχαστρό τους, αλλά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Μίλαν: Στο... κόλπο για Μοσκάρντο μαζί με Λίβερπουλ και Τσέλσι

Ο Ράντε Κρούνιτς έχει συνδεθεί με αποχώρηση τις τελευταίες ημέρες και με τον Ισμαέλ Μπενασέρ να επιστρέφει σύντομα από τον τραυματισμό του, η Μίλαν θα μπορούσε να αφήσει τον Βόσνιο να φύγει. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώλησή του θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για έναν νέο αμυντικό μέσο και ήδη υπάρχουν αρκετοί στόχοι.

Σύμφωνα με το Sky Italia, ο μέσος της Κορίνθιανς Γκάμπριελ Μοσκάρντο έχει καταλήξει στο στόχαστρο του διευθυντή της Μίλαν Τζέφρι Μονκάδα. Ωστόσο, ο 18χρονος έχει τιμή 25 εκατ. ευρώ, ενώ τον παρακολουθούν και οι Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Το ενδιαφέρον των Ροσονέρι είναι υπαρκτό και συγκεκριμένο, αλλά ο έντονος ανταγωνισμός και η υψηλή τιμή μπορεί να τους αναγκάσει να κοιτάξουν αλλού. Σε περίπτωση που η Φενέρμπαχτσε αποφασίσει να επιταχύνει την επιδίωξη της για τον Κρούνιτς, τότε πιθανότατα θα προκύψουν πολλά ακόμα ονόματα για τη συγκεκριμένη θέση.

Όπως αναφέρθηκε, ο Μπενασέρ θα πρέπει να επιστρέψει στη διάθεση του Στέφανο Πιόλι στα μέσα Δεκεμβρίου και αυτό θα είναι μια τεράστια ώθηση. Τούτου λεχθέντος, πιθανότατα θα συμμετάσχει στο AFCON στις αρχές του 2024 με την Αλγερία.