Μίλαν: Επιστρέφει η Φενέρμπαχτσε για Κρούνιτς

Η Φενέρμπαχτσε δείχνει ξανά ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ράντε Κρούνιτς από τη Μίλαν, αφού προσπάθησε να αποκτήσει τον Βόσνιο μέσο το καλοκαίρι.

Μίλαν: Επιστρέφει η Φενέρμπαχτσε για Κρούνιτς

Όπως αναφέρει η τουρκική Sporx, η ομάδα της Τουρκικής Σούπερ Λίγκας εξακολουθεί να ενδιαφέρεται πολύ για τον Ράντε Κρούνιτς και πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει σε συμφωνία για την απόκτησή του τον Ιανουάριο.

Ο Κρούνιτς είχε συμφωνήσει με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά επέλεξε να μην πιέσει για τη μετακίνησή του. Άφησε τις διαπραγματεύσεις να εξελιχθούν μεταξύ των δύο συλλόγων και η Φενέρμπαχτσε δεν κατάφερε ποτέ να προσφέρει αυτό που ήθελε η Μίλαν, δηλαδή περίπου 15 εκατ. ευρώ.

Η Μίλαν σχεδίαζε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κρούνιτς στο άμεσο μέλλον, αλλά οι συζητήσεις αυτές φαίνεται να έχουν κολλήσει, γεγονός που δημιούργησε περισσότερο άνοιγμα για τη Φενέρμπαχτσε να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον της.

Με τον Ισμαέλ Μπενασέρ να επιστρέφει σύντομα από τον τραυματισμό του, η Μίλαν μπορεί να είναι πιο πρόθυμη να πουλήσει τον Κρούνιτς απ' ό,τι ήταν το καλοκαίρι.