Μίλαν: Θέλει να σμίξει με τον Ντζέκο στην Φενέρμπαχτσε ο Κρούνιτς

Η σημερινή ημέρα ήταν μια μέρα έκπληξη όσον αφορά τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Ράντε Κρούνιτς και φαίνεται ότι πιέζει για να φύγει από την Μίλαν.

Μίλαν: Θέλει να σμίξει με τον Ντζέκο στην Φενέρμπαχτσε ο Κρούνιτς

Το Calciomercato.com γράφει ότι μετά την πώληση του Σάντρο Τονάλι στη Νιούκαστλ, στην Μίλαν εργάζονται για περισσότερες αποχωρήσεις, όπως ο Φοντέ Μπαλό-Τουρέ και ο Σαρλ Ντε Κετελαίρ.

Ωστόσο, η κατάσταση του Ράντε Κρούνιτς πρέπει να παρακολουθείται προσεκτικά, αφού τις τελευταίες ώρες έφτασε επίσημη πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε, όπου αγωνίζεται ο φίλος και συμπατριώτης του Εντίν Ντζέκο.

Ο Πιόλι θεωρεί τον Κρούνιτς έναν χρήσιμο μπαλαντέρ στη μεσαία γραμμή, δεδομένης της ικανότητάς του να καταλαμβάνει πολλούς διαφορετικούς ρόλους, αλλά αν έρθει μια προσφορά 15 εκατ. ευρώ ή και παραπάνω, τότε η διοίκηση θα μπορούσε να αποφασίσει να τον πουλήσει.

Ο πρώην παίκτης της Έμπολι - ο οποίος θα κλείσει τα 30 στις 7 Οκτωβρίου - έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 αξίας περίπου 1,2 εκατ. ευρώ καθαρά ανά σεζόν. Το δημοσίευμα συνεχίζει επιβεβαιώνοντας τις προηγούμενες αδιακρισίες από την Τουρκία που ανέφεραν ότι ο Κρούνιτς θέλει την πώληση, πιέζει για τη μεταγραφή.