Μαρθελίνο: «Θέλω να δω αφοσίωση και ειλικρίνεια» (vid)

Δηλώσεις παραχώρησε ο Μαρθελίνο κατά τη επίσημη παρουσίασή του από τη Βιγιαρεάλ.

Μαρθελίνο: «Θέλω να δω αφοσίωση και ειλικρίνεια» (vid)

Παρουσιάστηκε και επίσημα από τη Βιγιαρεάλ ο Μαρθελίνο που επέστρεψε μετά από 7 χρόνια στον πάγκο της ισπανικής ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός που θα βρει απέναντί του στους ομίλους του Europa League τον Παναθηναϊκό, μίλησε για την αφοσίωση και την ειλικρίνεια που θέλει να δει στις τάξεις της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν έχει μαγικό ραβδί, αλλά το πιστεύει τόσο ώστε να βρίσκεται εκεί.

«Ξέρετε το όνομά μου, το όνομά μου είναι Μαρθελίνο Γκαρθία, με ξέρετε και ως Μάρθε. Δεν με ξέρετε όμως ούτε ως σωτήρα ούτε ως θαυματοποιό. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την εποχή που έφυγα, αλλά με τον χρόνο σίγουρα κατάλαβα τι ήταν σημαντικό.Τα καλά σε αυτή την ομάδα ήταν σίγουρα περισσότερα από τα άσχημα και είναι χαρά μου που επέστρεψα σε αυτή την φανταστική ομάδα με το φανταστικό στάδιο», είπε αρχικά ο Μαρθελίνο.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι εύκολη η δουλειά. Σίγουρα θες να αρχίζεις κάτι από την αρχή αλλά, έτσι είναι αυτή η δουλειά. Πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Θέλουμε να αλλάξουμε την έκφραση στο πρόσωπο του προέδρου στα επόμενα ματς. Δεν έχω μαγικό ραβδί. Θέλω όμως να δω αφοσίωση και ειλικρίνεια. Αν δεν πίστευα ότι το ρόστερ είναι καλό δεν θα ήμουν εδώ. Θέλουμε καλές εμφανίσεις και σταθερότητα. Πρέπει όμως να πάμε βήμα, βήμα».