Μαγκουάιρ: «Δικαιώθηκα που έμεινα στη Γιουνάιτεντ»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ αισθάνεται δικαιωμένος από την απόφαση να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μαγκουάιρ: «Δικαιώθηκα που έμεινα στη Γιουνάιτεντ»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφασή του να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ανταμείφθηκε με μια σειρά αγώνων στην ομάδα.

Ο Άγγλος διεθνής έχει ξεκινήσει βασικός στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις με τον προπονητή Έρικ τεν Χαγκ να φαίνεται ότι τον προτιμά πλέον από τον Ραφαέλ Βαράν στο κέντρο της άμυνας.

Ο Μαγκουάιρ στερήθηκε την αρχηγία από τον Τεν Χαγκ το καλοκαίρι και ήταν κοντά σε μετακίνηση στη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, πριν επιλέξει να παραμείνει και να παλέψει για τη θέση του στο Ολντ Τράφορντ.

Βοηθούμενος από τα προβλήματα τραυματισμών των προηγούμενων πρώτων επιλογών Βαράν και Λισάντρο Μαρτίνεθ, ο 30χρονος είναι ευχαριστημένος που βλέπει τώρα να αποδίδει καρπούς μετά από μια απογοητευτική περίοδο πριν από μια σεζόν.

«Έπαιξα σε μερικά παιχνίδια πέρυσι, 16 ή 17 συμμετοχές, και ένιωσα ότι απέδωσα πολύ καλά στα παιχνίδια που έπαιξα», δήλωσε. «Απλώς δεν έπαιξα όσα θα ήθελα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ράφα (Βαράν) και ο Λίτσα (Μαρτίνεζ) έπαιζαν εξαιρετικά και κράτησαν πολλά καθαρά φύλλα. Έπρεπε να περιμένω τον χρόνο μου και να κάνω υπομονή.

Είχα δύο ή τρεις ευκαιρίες την περασμένη σεζόν να πάρω παιχνίδια, αλλά ατύχησα με ασθένεια, ατύχησα με τραυματισμούς δύο φορές, οπότε δεν βρήκα ποτέ τον ρυθμό και δεν πήρα ποτέ τα παιχνίδια που θα μπορούσα να αποδείξω τον εαυτό μου στον προπονητή.

Τώρα το έχω καταφέρει, απολαμβάνω πραγματικά το ποδόσφαιρο και μου αρέσει να παίζω για αυτόν τον σύλλογο. Ήμουν πρόθυμος να μείνω και να παλέψω για τη θέση μου και έχουμε τέσσερις ή πέντε κορυφαίους διεθνείς κεντρικούς αμυντικούς σε αυτόν τον σύλλογο και ο ανταγωνισμός για τις θέσεις είναι πραγματικά μεγάλος».